2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 148 پست
دلم از این خرابی ها بود خوش زانکه میدانم خرابی چون که از حد بگذرد آباد می گردد

دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را

دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

ای دل ار باد فنا بنیاد هستی برکند

چون تو را نوح است کشتی بان ز طوفان غم مخور

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ای دل ار باد فنا بنیاد هستی برکند چون تو را نوح است کشتی بان ز طوفان غم مخور

ربودم ربودم به بالای زین

زدم بر زمین رستم نازنین

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

ربودم ربودم به بالای زینزدم بر زمین رستم نازنین

نشاط جوانی زپیران مجو

که آب روان باز ناید به جوی

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

نشاط جوانی زپیران مجو که آب روان باز ناید به جوی

یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد

دوستی کی اخر امد دوستاران را چه شد

یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی اخر امد دوستاران را چه شد

در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم

سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم اینک اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا

الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها

که عشق آسان نموند اول ولی افتاد مشکلها

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولهاکه عشق آسان نموند اول ولی افتاد مشکلها

ای بی خبر از ساخته و سوختنی

عشق آمدنی بود نه آموختنی

سلام به روی ماهت خانم خانما

در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

ربودم ربودم به بالای زین

ژدم بر زمین رستم نازنین

ربودم ربودم به بالای زین ژدم بر زمین رستم نازنین

بیت تکراری

چی شد حریف

باخت رو می پذیری ؟

چاووشی جان بیا عشقم مرسی از تاپیک قشنگت خیلی بموقع تگ کردی 🩷🩷🩷

اومدممممممم

قربونت برمممممممم گفته بودی اون شب تاپیک بزنم یادم بود ولی فرصت نشد گفته دیگه بد قول نشیممم الوعده وفا

اومدمممممممقربونت برمممممممم گفته بودی اون شب تاپیک بزنم یادم بود ولی فرصت نشد گفته دیگه بد قول نشیم ...

به به مرسی ازت

الوعده وفا دستمریزاد رسیدی

اما چه کنم بند کفن واشدنی نیست

ای بی خبر از ساخته و سوختنی عشق آمدنی بود نه آموختنی سلام به روی ماهت خانم خانما

واییی اینوو خیلی دوست دارم ولی حفظ نبودممم

سلامممممممممممممم به عزیزدلممم

یک شبی مجنون نمازش را شکست

بی وضو در کوچه ی لیلا نشست

عشق ان شب مست مستش کرده بود

فارغ از جام الستش کرده بود

بیت تکراری چی شد حریف باخت رو می پذیری ؟

باختم راستش . اون بیت هم تیر ی تو تاریکی بود گفتم شاید یادت نباشه

ولی تقلب نکردم .

من باختم بدم باختم فقط بزارید برم