2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 143 پست
به بهههههههدر دیاری که نیست کسی یار کسیکاش یا رب میفتد به کسی کار کسی

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش

می سپارم به تو از چشم حسود چمنش

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

ماکه تسلیممم در برابر شماولی جدی شعر با ث ندیدم

ثنا و حمد بیپایان خدا را

که صنعش در وجود آورد ما را

الان یادم افتاد

با ثواب

ثنا

ثریا داریم

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش

شده تقدیر کسی باشی و قسمت نشود؟

سالها گیر کسی باشی و قسمت نشود؟

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

ثنا و حمد بیپایان خدا راکه صنعش در وجود آورد ما را الان یادم افتاد با ثواب ثنا ثریا داریم

به به بله ثریا و ثواب

درسته

خبب باید برم حفظ کنم به درد میخورههه

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

شده تقدیر کسی باشی و قسمت نشود؟سالها گیر کسی باشی و قسمت نشود؟

دل از من برد و روی از من نهان کرد

خدا را با که این بازی توان کرد

به به بله ثریا و ثواب درسته خبب باید برم حفظ کنم به درد میخورههه

بله بشین بخون که روز مبادا به کار میاد