2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 54 پست
آخععع کشورای دیگع دوس ندارم آلمان،انگلیس،استرالیا بین اینا کدوم بهترن به نظرت؟؟ ایتالیا هم دوس داشتم ...

استرالیا کشور گرونیه به نسبت

ایتالیا خیلی خیلی معمولیه

اقتصادش هم هیچوقت قوی نبود الانم بدتر شده

آلمان بهتره گفتم

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش از این خراب شده برم دیگه برنگردم

خیلی بیکارم .به چی امیدوار باشم به آیننده کدوم آیننده ؟ تو این سن حداقل باید یا تو بازار کار بودم یا تو دانشگاه یا گواهی نامه. هیچ کدوم هم نشدم. وقتی سال های پیش نشد هیچ وقت نمیشه

نمیدونم چرا میخوای بریولی بدون رفتن اینقدر سخته و عذابش اونقدر زیاد که حداقل 5 سال به تراپی نیاز دار ...

هر کس یه روحیه ای داره

من اینجوری نیستم

برای مسافرت جاهای دور که رفتمدلممیخواست تا ابد تنهایی زندگی کنم

من خودم گلم کود بیارین

استرالیا کشور گرونیه به نسبتایتالیا خیلی خیلی معمولیه اقتصادش هم هیچوقت قوی نبود الانم بدتر شدهآلمان ...

انگلیس چطوره؟

آخععع آلمانی بلد نیستم میگن آلمانی خیلی سخته

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

انگلیس چطوره؟آخععع آلمانی بلد نیستم میگن آلمانی خیلی سخته

راستش درمورد انگلیس اطلاعات ندارم اقتصادش که خوبه

ولی شنیدم مهاجرت بهش سخته

آلمانی اسمش بد در رفته روسی و چینی سخت تره

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

راستش درمورد انگلیس اطلاعات ندارم اقتصادش که خوبهولی شنیدم مهاجرت بهش سخته آلمانی اسمش بد در رفته رو ...

همون انگلیس بهتره میرم انگلیس قبلا هم رفتم دیگع میدونم کشور خوبیه

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

چرا مهاجرت. فقط اروپا همه میرن مثلا چین وژاپن که آسیا هستن هم خیلی امنیت دارن کسی نمیره قدرت تبلیغات ...

پیشرفته هستن اما من انگلیس دوس دارم قبلا رفتم حال هواش عالی بود یکی از بانوان سایتم میگع اقتصادش خوبع

پیشرفته هستن اما من انگلیس دوس دارم قبلا رفتم حال هواش عالی بود یکی از بانوان سایتم میگع اقتصادش خوب ...

قبلا رفتم اقتصادش عالیییی بود

پیشرفته هستن اما من انگلیس دوس دارم قبلا رفتم حال هواش عالی بود یکی از بانوان سایتم میگع اقتصادش خوب ...

عزیزم منکه نرفتم ونمیدونم وشما رفتی پس میدونی انشاءالله به اون چیزی که به دلخواهت هست برسی

من منظورم قدرت تبلیغات نباید دست کم گرفت حتی تبلیغات زیاد باعث میشه چیزی که خودت دیدی و خوب بوده برات تو ذهنت بد جلوه بدن مثلا همین ایران کشور بدی نیست ولی اینقدر که علیه اش تبلیغات بد میشه باعث شده دیده نشه

خداروشکر که علم داره به سویی میره که کمکم پردها برداشته میشه

من داداشم اونوره وضعیتشم خیلی اوکیه کی گفته وضعیتشون بده ؟ طرف دوماه کار میکنه بی ام وه میخره ما چی ...

متاسفانه بلایی سرمون آوردن که ماشبن خارجی برامون هدف شده

درست میگی خرید ماشبن تو کشور های دیکه خیلی راحته

ولی خب همه چیز ماشبن نیست

اینجا هم بخاطر مافیا خودرو و هزار فساد دیکه وضعیت ماشبن اینه

...