2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گرونی هستیک مثال براتون میزنم نرخ تورم در کشور آلمان ۱.۵ تا ۲ درصدهنرخ تورم تو انگلیس ۳ درصده

به نظرت واس مهاجرت آلمان بهتره یا انگلیس آلمان نرفتم ولی انگلیس بورس گرفتم درسمو خوندم بابام بیمار شد رفت بیمارستان منم برگشتم الان حالش خوبع میگه برو مامانم میگه نه نرو ولی میخوام برم کدوما بهترن؟

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

شما چیکار داری ؟ اگه راضی ای از وضعیتمون بشین خودت همینجا

آرع دقیقا

خب دوس دارم برممممم

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

شما چیکار داری ؟ اگه راضی ای از وضعیتمون بشین خودت همینجا

تآره از تعلیقی دراومدم بخاطر انتقاد

قطعا راضی نیستم

ایشونم قطعا با حرف یکی دو نفر تصمیم نمیگیره

ولی میدونم شرایط اونور برای کسی که دست خالی بره چطوره

...

به نظرت واس مهاجرت آلمان بهتره یا انگلیس آلمان نرفتم ولی انگلیس بورس گرفتم درسمو خوندم بابام بیمار ش ...

بین این دوتا آلمان صد درصد بهتره

ولی در کل میخوای کشور های اسکاندیناوی برای مهاجرت عالین

مثل دانمارک و سوئد و سوئیس و فنلاند

هم از نظر فرهنگی و هم اقتصادی

نرخ جرم و جنایتشون کمتره و امنیت شون بهتر

فنلاند پشت سر هم نام شاد ترین کشور جهان رو میگیره بر اساس گزارشات جهانی

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫

ابجی خوب درس بخون و زبانتو تقویت کن ، بخون و موفق شو و مهاجرت کنحداقل پدر مادرمونو خوشحال کنیم

درسمو خوندم زبانمم آیلتس تافل دارم

تآره از تعلیقی دراومدم بخاطر انتقادقطعا راضی نیستمایشونم قطعا با حرف یکی دو نفر تصمیم نمیگیره ولی می ...

من داداشم اونوره وضعیتشم خیلی اوکیه کی گفته وضعیتشون بده ؟ طرف دوماه کار میکنه بی ام وه میخره ما چی ابجی ؟

بین این دوتا آلمان صد درصد بهتره ولی در کل میخوای کشور های اسکاندیناوی برای مهاجرت عالین مثل دانمارک ...

آخععع کشورای دیگع دوس ندارم آلمان،انگلیس،استرالیا بین اینا کدوم بهترن به نظرت؟؟ ایتالیا هم دوس داشتم اما اقتصادش افت کرده

من داداشم اونوره وضعیتشم خیلی اوکیه کی گفته وضعیتشون بده ؟ طرف دوماه کار میکنه بی ام وه میخره ما چی ...

ما وضعمون بده نه اونا