2777
2789
عنوان

مهاجرت

322 بازدید | 53 پست

کل فکرم مهاجرت و رفتن از اینجاس ولی خیلی وابستم به مادرم هیچ کشوری هم نمیتونم پیدا کنم که بشه بعد از شهروندی مادرمو بیارم از یه طرفم میترسم برم یه وقت چیزیش بشه اختلاف سنیمونم زیاده

کشوری میشناسید که بعد از پاسپورت گرفتن بشه والدین رو برد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاییی باهم پاسپورت بگیرین باهم برین

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

نمیدونم چرا میخوای بریولی بدون رفتن اینقدر سخته و عذابش اونقدر زیاد که حداقل 5 سال به تراپی نیاز دار ...

تو این گرونی اینجا بمونیم میشیم نی قلیون

این کاربری دست دختر داییم آتوسا بود که مهندس بود اینا قرار بود آخرای پاییز بره قطر اما بخاطر مشکلات خانوادگی زودتر کاراشو کرد رفت قطر کاربریش یه مدت خراب بود دادش به من گفت اگه درست شد نی نی سایت خوبع اگه نشد ولش درضمن درخواست دوستی چه خانم چه آقا به هیچ وج پذیرفته نمیشود ای بابااا درخواست نده آقای بی شعور حتما باید فوش بدم تا درخواست ندی؟ منم مهندس کامپیوتر هستم مجردم

تو این گرونی اینجا بمونیم میشیم نی قلیون

جاهای دیگه دنیا ارزونی هست؟

نمیدونم چند نفر رو خارج از ایران دارید که حقیقت رو بهتون بگن

اگر سرمایه زیاد دارید

یا از نظر علمی سطح بسیار بالایی دارید

مهاجرت گزینه خوبیه

وگرنه اونجا اوضاعتون از اینجا بدتر خواهد بود

...

جاهای دیگه دنیا ارزونی هست؟نمیدونم چند نفر رو خارج از ایران دارید که حقیقت رو بهتون بگناگر سرمایه زی ...

آرع اقتصاد های برتر جهان آمریکا که ایرانی راه نمیده مگع برم آلمان سومین اقتصاد جهان از انگلیسم خوشم میاد ولی آلمان بهتره

آرع اقتصاد های برتر جهان آمریکا که ایرانی راه نمیده مگع برم آلمان سومین اقتصاد جهان از انگلیسم خوشم ...

عزییییزم

اقتصاد های برتر جهان :)))

فقط قبلش حتما یه سفر برو که ببینیشون

...

عزییییزم اقتصاد های برتر جهان :)))فقط قبلش حتما یه سفر برو که ببینیشون

تا آلمان که نرفتم تهش رفتم قطر افتضاح خیلی گرونه ولی آلمان نصف فامیلامون رفتن یا چند سال پیش بورسیه گرفتن میگن عالیع انگلیس هم خودم دوس دارم

تا آلمان که نرفتم تهش رفتم قطر افتضاح خیلی گرونه ولی آلمان نصف فامیلامون رفتن یا چند سال پیش بورسیه ...

همین قطر رو اگر کسی رفته باشه برای زندگی میگه خوبه

چون دروغ میگن

مسیری اشتباهی رو رفتن که نمیتونن بگن اشتباه بوده

نه راه رفت دارن نه برگشت

میگم که با سرمایه زیاد یا تحصیلات بالا که بورس باشه رفتن خوبخ

...

همین قطر رو اگر کسی رفته باشه برای زندگی میگه خوبه چون دروغ میگنمسیری اشتباهی رو رفتن که نمیتونن بگن ...

کشورای عربی اقامت نمیدن گرونم هستن میرم آلمان خوب نبود فداسرم انگلیس اونم خوب نبود میام همین کرج خودمون

چه کشوری میخوای بری عزیزم؟

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

جاهای دیگه دنیا ارزونی هست؟نمیدونم چند نفر رو خارج از ایران دارید که حقیقت رو بهتون بگناگر سرمایه زی ...

نه گرونی هست

یک مثال براتون میزنم نرخ تورم در کشور آلمان ۱.۵ تا ۲ درصده

نرخ تورم تو انگلیس ۳ درصده

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد