ی نفری هس میخاد ازدواج کنه حالا نسبتشو ب خودم نمیگم نزدیکه ب نظرتون دعا گرفتن جواب میده یا چله برداره چون خیلیا میشناسم ک دعا گرفتن خواستگار اومده براشون و اینم بگم چن روز پیش ی ف.ال گیر گف بهش رو کارات سنگینی انداختن اونو بردار شما دعا نویس میشناسین یا سید چیزی
قبل از انکه دل برنجانی کلامت را بسنج تیر رفته برنمیگردد به اغوش کمان🍃🦋
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به هیچ کدوم اعتقادی ندارم. زندگی رو این چیزها نمیسازه زندگی رو جسارت اعتماد بنفس شادی شور هیجان هدف گذاری فعالیت کوشش مداوم درک واقعیات و زیبایی ها میسازه. زندگی رو دوستی می سازه نه این چیزها. هیچ دعایی هم هیچ نمازی هم این کارو نمیکنه. از اساس فهم غلطی از دعا و نیایش در ذهن ما کاشته شده.
من نظرم رو گفتم و ذره ای به این شیادها اعتقاد ندارم. اگه این امکان فراهم بود که میتونستی دقیق و علمی موضوع همون آدمها رو موشکافی کنی صددرصد خواهی دید که مسائلی علمی این وسط دخیل بوده نه دعانویسی و شیادی این گروه. آخه کدوم عقل سلیمی میگه پول بی زبون رو بده که یه سری اراجیف بشنوی؟