2777
2789
عنوان

ازدواج

245 بازدید | 31 پست

ی نفری هس میخاد ازدواج کنه حالا نسبتشو ب خودم نمیگم نزدیکه ب نظرتون دعا گرفتن جواب میده یا چله برداره چون خیلیا میشناسم ک دعا گرفتن خواستگار اومده براشون و اینم بگم چن روز پیش ی ف.ال گیر گف بهش رو کارات سنگینی انداختن اونو بردار شما دعا نویس میشناسین یا سید چیزی

قبل از انکه دل برنجانی کلامت را بسنج تیر رفته برنمیگردد به اغوش کمان🍃🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چله ندونی چیه سنگینی میاره

دعا هم بستگی داره چ دعایی و از کی میگیری

خیییلیا حرز امام جواد ک سراسر کلمه خیر داره رو وقتی گرفتن نحسی اومده زندگیشون

و میگه ن پیجشونو دارم از طریق پیج میشناسمشونو اعتماد داشتم و....

از کی میگیرید و چی میگیرید شدیدا مهمه

چله ندونی چیه سنگینی میارهدعا هم بستگی داره چ دعایی و از کی میگیریخیییلیا حرز امام جواد ک سراسر کلمه ...

شما میشناسید کسی ک قابل اعتماد باشه رمال ن مثلا سیدی چیزی باشه ک سنگینی و برداره

دعا و نماز بلدی واسه حاجت

به هیچ کدوم اعتقادی ندارم. زندگی رو این چیزها نمیسازه زندگی رو جسارت اعتماد بنفس شادی شور هیجان هدف گذاری فعالیت کوشش مداوم درک واقعیات و زیبایی ها میسازه. زندگی رو دوستی می سازه نه این چیزها. هیچ دعایی هم هیچ نمازی هم این کارو نمیکنه. از اساس فهم غلطی از دعا و نیایش در ذهن ما کاشته شده.

به هیچ کدوم اعتقادی ندارم. زندگی رو این چیزها نمیسازه زندگی رو جسارت اعتماد بنفس شادی شور هیجان هدف ...

پس چرا خیلیا جواب گرفتن

من نظرم رو گفتم و ذره ای به این شیادها اعتقاد ندارم. اگه این امکان فراهم بود که میتونستی دقیق و علمی موضوع همون آدمها رو موشکافی کنی صددرصد خواهی دید که مسائلی علمی این وسط دخیل بوده نه دعانویسی و شیادی این گروه. آخه کدوم عقل سلیمی میگه پول بی زبون رو بده که یه سری اراجیف بشنوی؟