ی نفری هس میخاد ازدواج کنه حالا نسبتشو ب خودم نمیگم نزدیکه ب نظرتون دعا گرفتن جواب میده یا چله برداره چون خیلیا میشناسم ک دعا گرفتن خواستگار اومده براشون و اینم بگم چن روز پیش ی ف.ال گیر گف بهش رو کارات سنگینی انداختن اونو بردار شما دعا نویس میشناسین یا سید چیزی
قبل از انکه دل برنجانی کلامت را بسنج تیر رفته برنمیگردد به اغوش کمان🍃🦋
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
به هیچ کدوم اعتقادی ندارم. زندگی رو این چیزها نمیسازه زندگی رو جسارت اعتماد بنفس شادی شور هیجان هدف گذاری فعالیت کوشش مداوم درک واقعیات و زیبایی ها میسازه. زندگی رو دوستی می سازه نه این چیزها. هیچ دعایی هم هیچ نمازی هم این کارو نمیکنه. از اساس فهم غلطی از دعا و نیایش در ذهن ما کاشته شده.
من نظرم رو گفتم و ذره ای به این شیادها اعتقاد ندارم. اگه این امکان فراهم بود که میتونستی دقیق و علمی موضوع همون آدمها رو موشکافی کنی صددرصد خواهی دید که مسائلی علمی این وسط دخیل بوده نه دعانویسی و شیادی این گروه. آخه کدوم عقل سلیمی میگه پول بی زبون رو بده که یه سری اراجیف بشنوی؟