2777
2789
عنوان

همسایه بد

142 بازدید | 32 پست

آیا روزی میرسه که منم یه همسایه خوب داشته باشم

از دست همسایه های مردم آزار بی فرهنگ فرار کردیم کلی قرض بالا آوردیم اومدیم خونه جدید بازم همسایه ام بده

از خدا بخواید که برن یه خوبش بیاد

دعام کنید

بر اساس احادیث بدترین مصیبت مصاحب بد هست 😔

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشکل چی هست ؟

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

منم چندساله دارم فرار میکنم خودمون خیلی رعایت میکنیم ولی بقیه اذیت میکنن

خیلی سخته

ولی من رعایت گذاشتم کنار به اینجام رسیده

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بهشون گوشزد کنین شاید نمیدونن صدا میاد.. همسایه بغلی ما یکسال صدای ویز میومد اونروز عصبی شدم توی گروه نوشتم که صدا ازاردهندس لطفا رعایت کنین خداروشکر دیگه رعایت میکنن شمام بگین شاید خبر ندارن

مشکل چی هست ؟

همه چیز ... چی بگم چی بمونه

با هرکی مثل خودش رفتار کن نمیشه که خونت رو بذاری رو دوشت هی اینور اونور بری یکی باشخصیته باشخصیت باش ...

همین کار میکنم ولی آسایش خودم که میره

بهشون گوشزد کنین شاید نمیدونن صدا میاد.. همسایه بغلی ما یکسال صدای ویز میومد اونروز عصبی شدم توی گرو ...

وقتی خوابیم کوبیدن به دیوار و سقف خونه خودشون که من طبقه بالام نه یک بار بلکه ده بار تا بیدار شدن

کوبیدن در و پنجره ها تا اینکه بفهمه موفق شد بیدارم کنه

آیا میتونه سهوی باشه

شانس منه آدم گیرم نمییاد همش دور از جون جنگلین

۵ ماهه اومدم از شب اول شروع کردن انگار مامورن از جایی که ازار بدن

هی شیطون لعنت گفتم نخواستم روشون باز بشه ولی نشد که نشد