2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
اشکال نداره یمدت اینجوری باش دست و پاشو جمع میکنه

خیلی پر رو هست

من از خونه پدری که ویلایی بودن رفتم اپارتمان هیچی بلد نبودم انگار اذیت کردن منم شدم حرفه ای

حالشون میگیرم ولی چه فایده همش عدم آسایش

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
ما هم همینیم. از خونه قبلی بخاطر همسایه بد بلند شدیم الآنم باز خونه جدید گرفتار شدیم

وای می فهمی چی میگم

میلیاردی بدهکاریم ولی آسایش ندارم

خودم کشتم طبقه آخر بشیم ۷۰ در صد مسایلم حله ولی بقبه اش بیچارم کرده

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم همسایه مون صبح تا شب عین اسب میدوئه چند بار هم تذکر دادیم دهن گشادش رو باز کرد هرچی خواست گفت.. ...

ان شالله خوبش گیرت مییاد

به دیوار و سقف خونشون کوبیدن یعنی دیوونه هستن خدا شفاشون بده

دید به دیوار میکوبه عکس العمل نشون نمیدم تنه است نمیدونم چه کوفتیه آورده به سقف میکوبه

هی گفتم لعنت به شیطان ولش کن اما ...

بعضیا ازار ندارن کلا پر سرصدان

ولی ازار دهندس در کل

من خونه قبلیم پایینیمون سه چهار روز در هفته مهمون داشت

بچه خواهرش میومد همش جیغ و بدو بدو

درو میکوبیدن

شوهرش قلیون میکشید بوش تو راهرو و خونه ما پر میشد

مهمونی میگرفتن تا دو سه شب بزن و برقص

ساعت یک شب مشروب میخوردن حرفای رکیک میزدن صداشون تو خونه ما بود

از اونور از خونه بغلی صدای تلویزیون و حرف زدن میومد

مثلا من یازده میخواستم بخوابم اونا تا یک تی وی میدیدن

آنقدر واضح بود که میفهمیدم چی داره میبینه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بعضیا ازار ندارن کلا پر سرصدانولی ازار دهندس در کلمن خونه قبلیم پایینیمون سه چهار روز در هفته مهمون ...

همه رو دیدم همه رو هاااااا

خودم کشتم طبقه اخر باشه الانم می کوبه به سقف خونش

دیوار

فقط منتظره بخوابیم

خیلی پر رو هست من از خونه پدری که ویلایی بودن رفتم اپارتمان هیچی بلد نبودم انگار اذیت کردن منم شدم ح ...

انگار داری منو میگی، منم خونه پدرم ویلایی بود و اصلا نمیدونستم آپارتمان چی به چیه. اومدم روزگارم سیاه شد. با بدبختی خونه ویلایی گرفتیم دیوار مشترکیم بازم صدا میاد. نابود شدن دیگه. خدا مرگشون بده

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
همه رو دیدم همه رو هاااااا خودم کشتم طبقه اخر باشه الانم می کوبه به سقف خونش دیوار فقط منتظره بخوابی ...

من وقتی صدا میدن میکوبم به دیوار اون اشغال هم میکوبه به دیوار. کثافت توله اش از صبح تا شب میدوهه. من بچه ندارم صدا نداریم دو نفر آدم. شوهرمم دو هفته در ماه نیست. اشغال کیف میکنه برای خودش از سکوت ما

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
انگار داری منو میگی، منم خونه پدرم ویلایی بود و اصلا نمیدونستم آپارتمان چی به چیه. اومدم روزگارم سیا ...

اره عزیزم ویلایی غیر ویلایی نداره

درسته اپارتمان مشترکات زیاده انگار چادر گذاشتن رو هم ولی ویلایی هم مشکلات خودش داره باید بالای ۵۰۰ متر باشه یکم اونم یکم اخساس خوبی داشته باشی

البته اونم دیدم صدای سگ همسایه نمیذاشت برم حیاط خونه فامیل بود

ولی هستن آپارتمان هایی که ادم توش زندگی میکنه نه جک و جونور

شانس ما

من وقتی صدا میدن میکوبم به دیوار اون اشغال هم میکوبه به دیوار. کثافت توله اش از صبح تا شب میدوهه. من ...

چی بگم والا خدا نجاتت بده

من شروع کردن دعای سمات خوندن

برای کم شدن شر دشمن و همسایه میگن جواب نیده

جمعه ها یک ساعت مونده به غروب مستاجرن شاید رفتن

ولی فک کنم برا رو کم کنی هم باشه تمدید میکنن صاب خوته گفته بریم

توکل به خدا

دعات میکنم

همه رو دیدم همه رو هاااااا خودم کشتم طبقه اخر باشه الانم می کوبه به سقف خونش دیوار فقط منتظره بخوابی ...

اسکله؟هیچ دعوا درگیری بینتون نبوده یا شما صدایی نداشتی؟

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اسکله؟هیچ دعوا درگیری بینتون نبوده یا شما صدایی نداشتی؟

نه اسکل تیست اتفاقا نخبه ی مردم آزاریه خوشش مییاد

ما صفر خونه رو گرفتیم طبقه اخر اونم مستاجره به شوهرم گفت به کابینت ساز بگو وسلیل پرت نکنه جنگه زنم میترسه همین

بعد چند ما اولین شب خوابیدم خونه به محض خوابیدن که فهمیدم شروع کرد به دیوار کوبیدن بیدار شدم گفتم لعنت به شیطان بازم سم همسایه تا اینکه دید عکس العمل ندارم نمیدونم چه اورده میکوبه به سقف منم خودم حرفه ای شدم خیلی صبر کردم نشد الان مثل خودش رفتار میکنم

همیننننن

حتی چندبار خونه خالی اومدم نگا کنم تو اتاق صدای تی وی کوبیدن به دیوار به محض ورود ما تعجب کردم گفتم شاید سهویه

ولی نبود

اصلا شناخت نداریم از هم زنش ندیدم تا بحال ولی مردم ازاریش دیدم

نه اسکل تیست اتفاقا نخبه ی مردم آزاریه خوشش مییاد ما صفر خونه رو گرفتیم طبقه اخر اونم مستاجره به شوه ...

طبقه بالایی همیشه بیشتر میتونه ازار برسونه تا پایینی دست بالارونده داری

ولی مستاجرن میرن صبر داشته باشه درگیری نشه