2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
طبقه بالایی همیشه بیشتر میتونه ازار برسونه تا پایینی دست بالارونده داریولی مستاجرن میرن صبر داشته با ...

بله ولی نمیخام الکی ازار بدم گناه بشه

کینه کابیت ساز رو من خالی میکنه یکی نیست بگه اومدی خونه صفر بد میگی کابینت ساز صدا در اورد!!!

متاسفانه هر کی گیر من مییاد انتظار داره حلزون باشم 😂

صاحب خونه سازنده ساختمونه گفته تا دوماه میرم ولی بسیار دروغ گو و دغل بازه اونم ادم حسابی نیست

دعام کنید 😔

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا دیوانس مردم آزاره بیشرف همسایه قبلیم از دست همین فرار کرده

خونه نو سازه اینام مدت ها تو ساختمون خالی کیف کردن ولی الان انتظار دارن ما خلزون باشیم

به شوهرم گفته بود کابینت ساز بگو یواش کار کنه وسایل نندازه

کور بوده عوضی انگار قراره بدون نصبیات زندگی کنیم

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
خونه نو سازه اینام مدت ها تو ساختمون خالی کیف کردن ولی الان انتظار دارن ما خلزون باشیم به شوهرم گفته ...

وای دقیقا همین مدل همسایه ها که ازارشون بیشتره به کوچکترین صدای بقیه حساسیت نشون میدن . کاش همسرتم میگفت اینکه داره نصبیات انجام میده ادم مجبوره ولی والا صدای ازار و اذیت عمدی شما همش بالاست

وای دقیقا همین مدل همسایه ها که ازارشون بیشتره به کوچکترین صدای بقیه حساسیت نشون میدن . کاش همسرتم ...

دقیقا ...

اخه اون موقع هنوز اسباب کشی نکرده بودیم کابینت ساز ماهی یبار می اومد یکم کار میکرد ولی خانم از استراحتش مونده بود و اعتراض کرد هیچی خدا به منم تو همسایه شانس بده

جالبه پایینشم همین بود حتی اونا بیشتر از ما کمد زدن ولی با اون خوبه میکوبه به سقف خودش که اون اعتراض نکنه ادم خوبه باشه 😐

عزیزم اعتراض کنین بفهمن صدای اونام طبقه بالاست

ببین بعد چندسال سر و کله زدن با همسایه های به معنای واقعی آشعال و جنگلی به این نتیجه رسیدیم که اعتراض اوضاع خرابتر میکنه بدترش میکنن

طولانی میگم ولی چون تجربه دارم میگم

الان رفتیم تو کار سیاست و با پنبه سر بریدن

شوهرم باهاش گرم و صمیمیه و تونست تو کلش کنه که صدای تی وی رو نصف شب بلند نکنید اون خلاص شدیم بقیه رو هم به مرور دیگه

ضمنا چون مستاجرن و رفتنی زیاد همسرم نمیخاد چیزی بگه که ان شالله بلکه رفتن

ما دوبار با همسایه در افتادیم دوبارشم نابود شدیم و فرار کردیم

اصلا با ادم نانجیب نباید روبرو شد

اونم زرنگه ها پیش همسرم کاری نداره وای به شبی که تنها باشم برا همون بی خیال

فقط تو رو خدا دعا کنید همسایه ادم گیرم بیاد