2777
2789
عنوان

میگن بچم قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 102 پست
منم خون اومد ازم رفتم.

ما چه ناراحت باشیم یا نه طبیعت کار خودشو می کنه 

اگه خونریزی داری احتمالا فرایند سقط شروع شده فردا پس فردا ازت دفع می شه 

وقتی دفعش کنی می بینی که در میان همه این بافت های خونی بچه ای در کار نیست همش جفت و کلی بافت در هم و برهمه 

من خودم این شرایط داشتم فکر می کردم یه بچه اندازه کف دست میاد و کلی براش گریه می کنم ولی نه اینطور نیست من تمام بافت ها را زیر و رو کردم دلیلی برای عزاداری کردن پیدا نکردم 

بله آدم بعدش ناراحت و غمناک می شه ولی این طبیعیه 

به این فکر کن که اگه بچه ای در کار نیست بهتره که این فرایند زود تموم بشه هر مرحله ای که بگذرونی به آینده ای که یک بارداری واقعی خواهی داشت نزدیکتر می شی

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه نمیدونم چیکار کنم. همینطور نشستم فقط

الان دعوات میکنم ها پاشو برو یه چیزی بخور بعد هم بگیر بخواب یه مامان نباید استرس داشته باشه مخصوصا تو ماه های اول ضرر داره بعدش هم قبلا گفتم عزیزم فقط از خدا بخواه که به تو بچه ای سالم بده و به هر قیمتی بچه نخواه با یک سرچ ساده تو اینترنت میبینی که همه دکترها میگن اکثر سقط های زیر سه ماه جنین دارای نقص بوده تو هم اگر خدایی نکرده نقصی باشه باید خوشحال باشی که خدا دوست داشته و اگر هم قلب پیدا بشه که بهتر از این نمیشه پاشو گلم استرس برات خوب نیست برو یه چیز خنک بخور و یکم مشغول کاری شو تا خوابت ببره 😙😙😙😙😙

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
دیگه از ایشون گذشته پنج هفته س قلب بچه نمیزنه ولی علت اون ویارا و اینا اینه که هورمون بارداری تو بد ...

عه خدایا حالا ی جای معتبر دیگه ام بره شاید سونوگرافی اشتباه کرده 

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
بنظر من توقف بارداری کم کم علایم میره شاید اشتباه کردن چون من از اکثر خانما شنیدم که شول شدگی سینه و ...

نه همه مثل هم نيستن همون موندن هورمون باعث ميشه 

توكل به خدا
ما چه ناراحت باشیم یا نه طبیعت کار خودشو می کنه  اگه خونریزی داری احتمالا فرایند سقط شروع شده ...

الکی خونریزی نکردم. بعد رابطه شد. دکتر گفت برا رابطس. سونو دادم اینو گفتن

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
فردا میخوام باز برم . امیدوارم اشتباه کرده باشن

الهی آمین

میشه فردا منو ریپلای کنی ببینم جواب چی شده؟ دلم پیشته عزیزم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
الکی خونریزی نکردم. بعد رابطه شد. دکتر گفت برا رابطس. سونو دادم اینو گفتن

خوب پس یه چند روز دیگه صبر کن بعد برو سونو

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم