2777
2789
عنوان

میگن بچم قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 102 پست
اره.۱۱

عزیزدلم خوبه متوجه شدی ناراحت نباش هرچی خدا بخاد بسپار ب بالا سریت و نگران نباش موندن و نموندن دست ما نیست ما فقط وسیله هستیم 

منم خیلی نگرانم این متوقف شدن رشد جنین خیلب باب شده 

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن با خودت این کار رو عزیزم اولا استرس برای جنین عادی هم خوب نیست چه برسه به اون فسقلی بدون قلب تو ...

دیگه نمیدونم چیکار کنم. همینطور نشستم فقط

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
عزیزدلم خوبه متوجه شدی ناراحت نباش هرچی خدا بخاد بسپار ب بالا سریت و نگران نباش موندن و نموندن دست م ...

سر بدترین آدم ها هم نیاد. خیلی بده

تا همین امروز ویار هام هس

پس یعنی چی چرا اینطوریه الان کدومو باور کنی حالات و ویارای بارداریتو یا سونو رو ب نظر من چند روز دیگه صبر کن ی سونو دقیق برو

پس یعنی چی چرا اینطوریه الان کدومو باور کنی حالات و ویارای بارداریتو یا سونو رو ب نظر من چند روز دیگ ...

سینم همونطور باد داره رگاش زده بیرون. ویارم از هفته پیش یه کم کم شد ولی هنوز هست

سینم همونطور باد داره رگاش زده بیرون. ویارم از هفته پیش یه کم کم شد ولی هنوز هست

بنظر من توقف بارداری کم کم علایم میره شاید اشتباه کردن چون من از اکثر خانما شنیدم که شول شدگی سینه و ازبین رفتن حالات بارداری داشتن 

بنظر من توقف بارداری کم کم علایم میره شاید اشتباه کردن چون من از اکثر خانما شنیدم که شول شدگی سینه و ...

ان شاالله ک همین باشه و خوب باشه

پس یعنی چی چرا اینطوریه الان کدومو باور کنی حالات و ویارای بارداریتو یا سونو رو ب نظر من چند روز دیگ ...

دیگه از ایشون گذشته پنج هفته س قلب بچه نمیزنه

ولی علت اون ویارا و اینا اینه که هورمون بارداری تو بدنش ترشح میشه چون هنوز سقط نکرده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ان شاالله ک همین باشه و خوب باشه

انشالاه عزیرم نگرانی هاتو ب خدا بسپار و آروم بخواب نگران نباش توکل ب خدا بیا اینجا خبرشو بده ب هممون