2777
2789
عنوان

میگن بچم قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 102 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست ندارم چیزیش بچه. تا الان دارم گریه میکنم

عزیزم ایشالله همونی که دوست داری بشه 

ولی زیاد هم خودت اذیت نکن با این فکرها اگه جنین قلب نداشته باشه اصلا زنده نیست یه بافت متراکم در هم و برهمه که تکلیف خودش نمی دونه اسم بچه روش نزار 

تو یه راه طولانی در پیش داری 

من بعد یه بارداری پوچ دوباره باردار شدم الان بچم سه سالشه زیاد خودت با این فکرها اذیت نکن 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
غصه نخور الان خیلی زیاد شده نمیدونمم چرا  ولی به دنیا اومدن یه بچه مشکل دارم اول خود بچرو اذیت ...

نه بارداری پوچ قدیمها هم بوده ولی کسی متوجه نمی شده از بس شیر به شیر حامله می شدن

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

عزیزم امیدوارم هرچی هست به خیر بگذره و اذیت نشی.

اما برام جالبه چقدر زود میرید سونو٬ من دکترم اولین سونوم رو برای فردا نوشته که میشه اول هفته ی سیزدهمم. تا حالا اصلا سونو نرفتم. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
عزیزم امیدوارم هرچی هست به خیر بگذره و اذیت نشی. اما برام جالبه چقدر زود میرید سونو٬ من دکترم اولین ...

منم خون اومد ازم رفتم.

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
ببخشین ناراحتتون کردم . خیلی حالم بده. دلم برای بچم میسوزه. همش خوابش رو میدیدم تو این مدت

نکن با خودت این کار رو عزیزم اولا استرس برای جنین عادی هم خوب نیست چه برسه به اون فسقلی بدون قلب تو باید اعصابت رو آروم کنی و به خدا توکل کنی و آرزو کنی که خدایا اگر نقص عضوی داره یا دچار مشکل هست خودت به این دنیا واردش نکن و اگر سالمه کمک کن تا به دنیا بیاد رشد کنه و به بهترین های دنیا دست پیدا کنه و بشه مایه افتخار خدا و مادرش ... صبر کن حتی اگر دکترت دارو داد نخور تا چند هفته اگر باز قلبش پیدا نشد بعد فکری لکن الان کاملا طبیعی و عادیه و برای خیلی ها اتفاق میافته  

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی