2777
2789
عنوان

میگن بچم قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 102 پست
۱۱ هفتمه

یه دکتر دیگه هم برای محکم کاری برو 

ولی اگه قلب نداشته باشه خود بدن متوجه غیر طبیعی بودن جنین می شه و دفعش می کنه 

احتمالا تا چند روز دیگه خونریزیت شروع می شه 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دكتر نفهم هم ب من دارو داد خونريزي شديد افتادم بردنم اورژانس كورتاژ شدم

بعضی وقتا این اتفاق میفته منم بار دوم  اولش دکترم بهم شیاف داد ک بمونه  بعد دید قلب نداره  فرستاد منو بیمارستان براسقط بعد ی مدت 

انننقده دارو و...دیگه....

دوست ندارم چیزیش بچه. تا الان دارم گریه میکنم

غصه نخور الان خیلی زیاد شده نمیدونمم چرا  ولی به دنیا اومدن یه بچه مشکل دارم اول خود بچرو اذیت میکنه توکل کن به خدا

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

سلام . مبارک باشه . نگران نباش . اول بهت بگم اگر زیر سه ماه بچه بیافته حتما نقصی داشته که اگر بمونه دچار مشکلات جسمی میشه و خدا برای هیچ کس این رو نخواد .... بعدش من دوقلو دارم یازده سالشونه وقتی رفتم سونوگرافی دکتر گفت دوتا پوسته هست ولی قلب ندارن برو یک هفته بعد بیا دوباره رفتم بازهم نداشتن سونوگرافی گفت باید کورتاژ بشی ولی دکترم گفت صبر کن بعد از سه هفته اولین پوسته قلبش نمایان شد و اون یکی هنوز خبری نبود باز گفتن برو و دکترت اون پوسته رو باید دربیاره ولی باز دکترم گفت عجله نکن و من نگران صبر کردم و بعد از چهارهفته تقریبا پوسته ی دوم هم قلبش تپید و به شکر خدا صاحب دوفرزند سالم شدم که اگر صبر دکترم نبود الان نمیدونم چه بر سرم میومد ... صبر کن و به خدا توکل کن این بچه ها معمولا حتی سالمتر و باهوشتر هم هستن ... یک زمان چندهفته ای بده و اگر خبری نشد بعد اقدام کن ... میدونم چه استرسی میکشی برای من که خیر بود و بهترین هدیه های خدا رو گرفتم انشالله که برای تو هم خیر باشه و صاحب اولادی سالم بشی عزیزم توکل کن و بدون هر چی ی که پیش بیاد خِیریَت داخلش هست

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
من نظر تخصصی نمیدما در حدش‌نیستم... یه دکتری میگفت بچه هایی که قلبشون نمیزنه رو سقط‌نکنید...اینا نا ...

من خم دوقلوهام قلبشون دیر پیدا شد و واقعا نابغه که نه ولی عاقل و باهوشن ماشالله

😚

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
من خم دوقلوهام قلبشون دیر پیدا شد و واقعا نابغه که نه ولی عاقل و باهوشن ماشالله 😚

خداحفشون کنه خواهر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

دوستم برات دعا ميكنم قلبش سالم باشه😭

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️