2777
2789
نه من بد خوندم خوشم اومد ازت ماشاالله خیلی خوش انرژیی آفرین بهت 🩷🩷😘

منم خوشم اومد ازت دخملی😉

میای خواستگاری یا بیام؟😂

اوه وایساااا

متاهل ک نیستی

یوقت نیام زن مردمو نبرمممم😂♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم خوشم اومد ازت دخملی😉میای خواستگاری یا بیام؟😂اوه وایساااامتاهل ک نیستییوقت نیام زن مردمو نبرممم ...

مرسی ازت 🩷🩷

نه مجردم خیالت راحت

خیلیم ازدواجیم اتفاقا 😂😂😂

بیا که خوش اومدی

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

من گمشده ام اشیاء عزیزم

وای خدای من😅

فکر منو بگو

انشاءالله که پیدا میشه قشنگم♥️

اگه با پول حلال خریده باشه مطمئن باش اگه ته چاهم باشه پیدا میشه...

گوشواره خواهر کوچیکم گم شده بود دم در خونه داییم توی سنگریزهها... و یه جای پر رفت و آمد بود به نسبت... توی خونه رو زیر و رو کردیم توی حیاط رو دیدیم هرجا رو دیدیم پیدا نکردیم

سری بعد شوهر خالم که رفت خونه داییم. دم درشون پیدا کرد و دست نخورده بود... مطمئن باش اگر با پول حلال خریده شده باشه و خدا بخواد قطعاً پیدا میشه

واییییی منمممممچند سالته؟

من 28

تو چی؟

از الان اختلاف سنیمون رو نادیده بگیر باشه 😂😂😂

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

خوش بحالت من عاشق شمال کشورم از طبیعت شمال لذت میبرم به جای منم استفاده کن

تو کوژایی

نگفتیاااا🥺

زنم بشی خودم میارمت شمال

برات ی خونه ویلایی حیاط دار بزرگ میخرم😉😂♥️

تو کوژایینگفتیاااا🥺زنم بشی خودم میارمت شمال برات ی خونه ویلایی حیاط دار بزرگ میخرم😉😂♥️

من غرب کشورم

بابا از شانس بد خو تو خودت شوهر لازمی 😂😂😂😂

وای خدای من😅فکر منو بگوانشاءالله که پیدا میشه قشنگم♥️اگه با پول حلال خریده باشه مطمئن باش اگه ته چا ...

قربوت برم مهربونم فداتشم قلبم دعا کن بیام خبر خوش بهت بدم عزیزدلم 🤍🫀💋

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

دقیقاً🤣ولی یه فامیل داریم سی سالشه خوبع میخوای؟بیا زن شمالی شووووو🙃😂

نه بابا خیلی اختلاف فرهنگی داریم

فک نکنم آبمون تو یه جوب بره