2777
2789
نه من بد خوندم خوشم اومد ازت ماشاالله خیلی خوش انرژیی آفرین بهت 🩷🩷😘

منم خوشم اومد ازت دخملی😉

میای خواستگاری یا بیام؟😂

اوه وایساااا

متاهل ک نیستی

یوقت نیام زن مردمو نبرمممم😂♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم خوشم اومد ازت دخملی😉میای خواستگاری یا بیام؟😂اوه وایساااامتاهل ک نیستییوقت نیام زن مردمو نبرممم ...

مرسی ازت 🩷🩷

نه مجردم خیالت راحت

خیلیم ازدواجیم اتفاقا 😂😂😂

بیا که خوش اومدی

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

من گمشده ام اشیاء عزیزم

وای خدای من😅

فکر منو بگو

انشاءالله که پیدا میشه قشنگم♥️

اگه با پول حلال خریده باشه مطمئن باش اگه ته چاهم باشه پیدا میشه...

گوشواره خواهر کوچیکم گم شده بود دم در خونه داییم توی سنگریزهها... و یه جای پر رفت و آمد بود به نسبت... توی خونه رو زیر و رو کردیم توی حیاط رو دیدیم هرجا رو دیدیم پیدا نکردیم

سری بعد شوهر خالم که رفت خونه داییم. دم درشون پیدا کرد و دست نخورده بود... مطمئن باش اگر با پول حلال خریده شده باشه و خدا بخواد قطعاً پیدا میشه

واییییی منمممممچند سالته؟

من 28

تو چی؟

از الان اختلاف سنیمون رو نادیده بگیر باشه 😂😂😂

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

خوش بحالت من عاشق شمال کشورم از طبیعت شمال لذت میبرم به جای منم استفاده کن

تو کوژایی

نگفتیاااا🥺

زنم بشی خودم میارمت شمال

برات ی خونه ویلایی حیاط دار بزرگ میخرم😉😂♥️

تو کوژایینگفتیاااا🥺زنم بشی خودم میارمت شمال برات ی خونه ویلایی حیاط دار بزرگ میخرم😉😂♥️

من غرب کشورم

بابا از شانس بد خو تو خودت شوهر لازمی 😂😂😂😂

وای خدای من😅فکر منو بگوانشاءالله که پیدا میشه قشنگم♥️اگه با پول حلال خریده باشه مطمئن باش اگه ته چا ...

قربوت برم مهربونم فداتشم قلبم دعا کن بیام خبر خوش بهت بدم عزیزدلم 🤍🫀💋

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

دقیقاً🤣ولی یه فامیل داریم سی سالشه خوبع میخوای؟بیا زن شمالی شووووو🙃😂

نه بابا خیلی اختلاف فرهنگی داریم

فک نکنم آبمون تو یه جوب بره