2777
2789
اهااما حس میکنم دغدغه و دردسر هاشم شیرینه🙃🥲

نه😕

اگه بدونی

ما بیشتر مشکلاتمون مالیه

اینقدر فشار رومون زیاده که گاعی دعوامون میشه با اینکه همدیگه رو دوست داریم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دنبال گمشده امالبته گم نشده شوهر میخوااااام دخمل عمه🥺😂فقط هم ۱۸ سالمه🙃کوشولوام

الهی عزیزممم

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

نه😕اگه بدونیما بیشتر مشکلاتمون مالیهاینقدر فشار رومون زیاده که گاعی دعوامون میشه با اینکه همدیگه رو ...

اگه مالی باشه خب

من از همین الان دارم برا شغلم برنامه میچینم

اما این مملکت با این دزداش حسابو کتاب نداره

حق دارین♥️

اوههههههه🥹🥲دنبالت بودممممممکوجا بودی تووووووو....جان😂

منم دنبالت بودم

جفت روحی قشنگ و گوگولی من 🩷🩷🩷

😂😂😂

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

الهی عزیزممم

اما دارم بزرگ میشم دیگه🥺

بده واقعا بزرگ شدن...یادش بخیر یه عروسک داشتم میرفتم با دوستام خاله بازی میکردم

بیخیال دنیا بودیم

چه میدونستیم عشق چیه

چه میدونستیم خرج زندگی چیه

...

اصن من گفتم کوژایم ک میگی دور دور😂

نه من بد خوندم

خوشم اومد ازت ماشاالله خیلی خوش انرژیی

آفرین بهت 🩷🩷😘

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

اما دارم بزرگ میشم دیگه🥺بده واقعا بزرگ شدن...یادش بخیر یه عروسک داشتم میرفتم با دوستام خاله بازی می ...

🫂🥲

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

من شمالی ام مازندرانم بیا

خوش بحالت

من عاشق شمال کشورم

از طبیعت شمال لذت میبرم

به جای منم استفاده کن