2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بيرنگ ضد تيرگيشو ميزنم

انچنان تغييري نميبينم

ولي ميزنم

شايد كرم پودريشش پوشانندگي داشته باشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من بيرنگ ضد تيرگيشو ميزنم انچنان تغييري نميبينم ولي ميزنم     شايد كرم پودريشش پ ...

اتفاقا منم میخوام بیرنگ بگیرم چون شنیدم اگر رنگدانه داشته باشه باعث چروک پوست میشه

https://ruban.com/node/2624

من اينو استفاده ميكنم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

عزیزم لیراک برند شناخته شده یا معتبری نیست تو اروپا.

منم چون یکی از اقواممون اصرار کرده بود براش بخرم اسمشو شنیدم٬ رفتم پیگیری کردم.

فکر کنم توسط این بیوتی بلاگرای ایرانی معروف شده اشتباه نکنم.

البته مهجور بودن الزاما به معنی بد بودن نیست. اما در مورد این برند خاص کلا چون تو غرب نتونستن فروش داشته باشن تمرکزشونو گذاشتن رو خاورمیانه و..... و کرم های خیلی معمولیشونو به قیمت گزاف می فروشن. 

من اینجا فقط یک بار با این برند مواجه شدم اونم تو این سوپرمارکت های بزرگ مخصوص حراجه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو با قیمت های حراج خورده و خیلی ارزون می فروشن.

به جاش هزینه اش رو بدین چند بار برین پیش متخصص برای درمانیدلینگ یا کلی کارهای مفید دیگه.

اگرم می خواین حتما یک کرم گرون بخرین از یک برند معتبر مثل لانکوم یا استی لادر و .... خرید کنین. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
عزیزم لیراک برند شناخته شده یا معتبری نیست تو اروپا. منم چون یکی از اقواممون اصرار کرده بود براش بخ ...

شما برای تیرگی دور چشم چه کرمی را از چه برندی پیشنهاد میدید ؟  دکتری که کارش خوب باشه پیدا نکردم برای میکرنیدلینگ