2789
اره گلم منم از همین میخوام بگیرم. شما منطم استفاده میکنی؟

بله

اتفاقا ديگه اخراشه

دو دلم بازم همين بخرم يا نه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما برای تیرگی دور چشم چه کرمی را از چه برندی پیشنهاد میدید ؟  دکتری که کارش خوب باشه پیدا نکرد ...

راستش من خودم یک کرم خیلی معمولی و بیسیک استفاده می کنم معمولا (از کلارینز یا برندهای کره ای و....) به جاش از سرم استفاده می کنم برای رفع مشکلات از جمله تیرگی. 

اما نمی دونم کدومش در دسترستونه. (چون سرم اختصاصی تر و معمولا فشرده تر از کرمه) 

سرم کافیین از برند اوردینری هم که مثل بقیه ی سرمهاشون خیلی قیمت مناسبی داره عالیه.

توی رنج قیمت لیراک هم سرم برند کلینیک که سرش هم یک قلمبه ای برا ماساژ داره : 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
راستش من خودم یک کرم خیلی معمولی و بیسیک استفاده می کنم معمولا (از کلارینز یا برندهای کره ای و....) ...

عزیزم مرسی از راهنماییت . این سرم کافیین را از کجا میتونم بخرم ؟سایت اینترنتی داره 

عزیزم مرسی از راهنماییت . این سرم کافیین را از کجا میتونم بخرم ؟سایت اینترنتی داره 

نمی دونم چرا اسم چیزهایی که به انگلیسی می نویسم میپره از تو پست! اینا لینک سه تا سرمیه که خوبن. شاید آنلاین شاپها داشته باشن؟!

https://theordinary.com/product/rdn-caffeine-solution-5pct-egcg-30ml?redir=1

http://www.skinoracle.com/3910-elemis-absolute-eye-serum.html?gclid=CjwKCAjwgr3ZBRAAEiwAGVssndjZ_-EjBxduyZc8buWsIUi4hWD9xZbtb3X0In7WINcNerzk5j1bbxoClc4QAvD_BwE

https://www.houseoffraser.co.uk/beauty/clinique-even-better-eyes-dark-circle-corrector/170894496.pd?gclid=CjwKCAjwgr3ZBRAAEiwAGVssnY2ZTvHwOChdIyWWj5Iuv1qpp2_Gda5C0GWO3b4Qm0NmrY4M134jdhoCvxkQAvD_BwE#170894496&cm_mmc=Googlebase-_-Beauty-_-Skincare-_-Even Better Eyes Dark Circle Corrector&tmcampid=7&tmad=c&tmplaceref=Clinique&tmclickref=Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector&_$ja=tsid:96381|cid:955788438|agid:44224254621|tid:aud-397435510247:pla-372301467989|crid:226797548623|nw:g|rnd:5633082464478977323|dvc:c|adp:1o9|mt:&ef_id=WezehgAAAIlGN3l0:20180624180356:s

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
نمی دونم چرا اسم چیزهایی که به انگلیسی می نویسم میپره از تو پست! اینا لینک سه تا سرمیه که خوبن. شاید ...

ممنون عزیزم . متاسفانه فقط وسطی بازشد . راستی کلنیک همون که رنگش نارنجیه منظورته؟

راستش من خودم یک کرم خیلی معمولی و بیسیک استفاده می کنم معمولا (از کلارینز یا برندهای کره ای و....) ...

سلام عزیزم خوبی من هر چقدر دنبال سرم کافیین  گشتم پیدا نکردم . یک سایت ایرانی که فروش اینترنتیشو داشته باشه میشناسی شما ؟ممنون