2777
2789
عنوان

40 سالگی

351 بازدید | 39 پست

شوهرم امشب 40 ساله شد خودمم حدودا 36 ام.تو خیالم نهایت 26 سالم هست باورم نمیشه به این سن رسیدیم افسردگی رفتم موهای سفیدم را از نزدیک ریشه میچینم که نبینمشون جلو آینه میبینم پوستم کشیده و خشک شده و چروک ها داره شروع میشه.نمیخوام کفران نعمت کنم ولی جوونیم رفت من هنوز منتظر فرصت واسه درس خواندن و آنان کارای مورد علاقه ام بودم .الان میبینم همه اطرافیانم پیر دارن میشن مریضی و ... افسردگی گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه صورت ادم چروک داشته باشه نمیتونه درس بخونه و دنبال ارزوهاش بره؟

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

واقعا سال ها زودتر از روزها میگذرن

بزرگترین توهم آدم اینه که فکر میکنه دیر شده و وقتی بگذره اونوقت میفهمه دیر نبوده

شما هنوزم جوانی برنامه ریزی کن و از زندگیت لذت ببر

مامان من اگ زنده بود الان همسن شما بود😥خدا بهتون عمر با عزت بده غصه ی پیری رو هم نخور الان جوون ۲۰ ...

خدا بیامرزد شون .غصه نیست ها میگم نفهمیدم چطور گذشت همه اش تو بدو بدو واسه رسیدن ی روزی .

خدا بیامرزد شون .غصه نیست ها میگم نفهمیدم چطور گذشت همه اش تو بدو بدو واسه رسیدن ی روزی .

قربون شما😘😘😘

همه همینیم بخدا

خودم امشب خودمو دیدم یه لحظه گفتم این همه گذشت چی دیدی از روزگاز

ول کن توروخدا ترامپ ۸۰ سالشه نتانیاهو ۷۷ خامنه ای بالای ۸۰ هرکسو میبینم خفنه بالای پنجاه شصته.

حالا اونا پیر خفن بودک .همه که مثل اونا نمیشن .اینا استثنا هستن.نانسی پلوسی رو بگو🫠

مگه صورت ادم چروک داشته باشه نمیتونه درس بخونه و دنبال ارزوهاش بره؟

نه خب به قول مادرشوهرم موی سفید نشونه ی حکمته باید یک مقدار عاقل تر شده باشم وقتی درگیری خونه زندگی و کار و بچه ها هست اولویت اوناست .