2777
2789
عنوان

40 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست
زندگی همینه نباید منتظر موند باید لحظه هارو زندگی کرد

واقعا .لحظه به لحظه اش را باید زندگی کرد خیلی چیزا ارزش ندارد اعصاب و روانمون را خرجش کنیم و لحظه را خراب کنیم

منم مثل شمام موهای سفیدمو از نزدیک ریشه میچینم

اگه ببینمشون حالم بد میشه

تازه حدود ۷ سال هم هست که رنگ نمیکنم یوقت سفیدا زیاد نشه

گزاشتم از موهای مشکی لذت ببرم فقط برا عروسی خودم و خواهرم رنگ کردم و تمام

منم تو سن ۲۱ سالگیم موندم و گاهی تو بچگی

نمیخوام سنم بره بالاتر حاضرم تو همین سن که بچه هم ندارم بمیرم اما پیر نشم و زخم از دنیا و ادمها بیشتر نخورم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه خب به قول مادرشوهرم موی سفید نشونه ی حکمته باید یک مقدار عاقل تر شده باشم وقتی درگیری خونه زندگی ...

دیگه زندگی همینه، همیشه جوری که میخوایم پیش نمیره،هر تصمیمی بگیری یه چیزی رو از دست میدی.

شما ازدواج کردی ، بچه داری و زندگی و مسیر درس رو تجربه نکردیما درس خوندیم و ۳۵سالمون شد زندگی مشترک و بچه رو تجربه نکردیم.

یکی هم پیدا میشه هر دو رو تجربه میکنه .

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

هنوز که اول جوونیته من چی بگم ۴۷ سالمه

میدونی من آخرین بچه مادرمم .هفت تا قبل من هستن با خواهر بزرگم 22 سال اختلاف دارم بعد اینکه همه مشکل و درد و مریضی دارن یا جورایی .خودم را با اونا هم مقایسه میکنم نه هم سن های خودم .

همیشه فکر میکنم 45 سالم بشه احساسم بهتر از الانه خواهرم همسنته حس میکنم روحیه اش از من جوون تره

منم مثل شمام موهای سفیدمو از نزدیک ریشه میچینم اگه ببینمشون حالم بد میشه تازه حدود ۷ سال هم هست که ر ...

حس عجیبیه همین که اون دوستمون گفت توهم دیر شدنه باعث میشه همین زمانم از دست بدیم .

دیگه زندگی همینه، همیشه جوری که میخوایم پیش نمیره،هر تصمیمی بگیری یه چیزی رو از دست میدی.شما ازدواج ...

درسته من کامپیوتر خوندم شغلمم بد نیست ولی آرزوهام خیلی بیشتر بود مثل یک سیکل معیوب مدام فکر میکنم اگه اون سال فلان کار را میکردم و .... تا آخر دوباره دفعه بعد به سناریو دیگه .حس میکنم ذهنم واسه فرار از استرس آینده رو حال تمرکز نداره باید یک برنامه مشخص بریزم به مقدار هم واقع بین تر باشم