2777
2789
عنوان

40 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست
درسته من کامپیوتر خوندم شغلمم بد نیست ولی آرزوهام خیلی بیشتر بود مثل یک سیکل معیوب مدام فکر میکنم اگ ...

هر تصمیمی تو گذشته گرفتین در زمان خودش بهترین تصمیم بوده پس هی برنگردید و گذشته رو شخم نزنید و حال خودتون رو خراب نکنید.

همه چیز دارید فقط دهنتون شما رو درگیر کرده ،همین

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینکه مثلا ترامپ کم گند میزنه یا نتانیااو .ترامپ خرفت با اون تصاویر هوش مصنوعیش انگار دو ساله س🤣

🤣🤣وای خدا🤣🤣

یه لیست درست کرده بود از رییس جمهورا دیدی؟ خودشو گذاشته بود بهترین رییس جمهور تاریخ امریکا بقیه رو تو مراتب پایینتر. اوباما و بایدنم گذاشته بود اخرین نفرات ته لیست🤣

حالا اینا خفنای دنیان که به اینجا رسیدن ببین بقیه چین 🤣

ولی از خنده گذشته میبینیم که هم رای میارن و هم خیلی کارا دارن میکنن.پس یه چیزی میدونن که اون یکیا نمیدونن.

درسته من کامپیوتر خوندم شغلمم بد نیست ولی آرزوهام خیلی بیشتر بود مثل یک سیکل معیوب مدام فکر میکنم اگ ...

توی سن بالای سی سال این افکار طبیعیه. ادما از اشتباهاتشون از اینکه چیزایی رو نمیدونستن ناراحتن حرص میخورن همش میگن اگه فلان کارو میکردم الان این بودم. خیلیا اینجورین. الان باید سعی کنی از تجربیات گذشته استفاده کنی.

🤣🤣وای خدا🤣🤣یه لیست درست کرده بود از رییس جمهورا دیدی؟ خودشو گذاشته بود بهترین رییس جمهور تاریخ ا ...

اره ه شب کارای مسخره شو دنبال میکنم .و هر شب آرزوی مر گشو دارم .از لیندسی خیلی میترسیدم .حرف میزد بدنم میلرزید .عجیب به درک واصل شد .خیلی غیر منتظره بود.

توی سن بالای سی سال این افکار طبیعیه. ادما از اشتباهاتشون از اینکه چیزایی رو نمیدونستن ناراحتن حرص م ...

دقیقا درست میگی الان بیشتر میفهمم زمان چقدر سریع میگذره واسه همین استرس میگیرم