یه قضیه ای رو تعریف میکنم لطفاً شما از زاویه دید خودتون نظر بدین در موردش...من با پسری دو ساله که تو رابطه هستم ولی رابطمون بیشتر پشت گوشی هست و هر چن ماه یکبار همو میبینیم (اینو میگم که بدونید هیچ هزینه ای از جهت کافه و رستوران و بیرون گردی وجود نداره)،این پسر هم خودش دانشجو هست ولی سرکار میره و درامد داره و خیلی ادعاش میشه که حاضره هر کاری کنه و دوسم داره و ... . تا الان از جهت هدیه هر چیزی که گرفته شده یکی دو تومن بیشتر نبوده و منم متقابلاً همون مبلغ رو جبران کردم و هدیه گرفتم واسش ،ولی از طرفی میبینم که پیش میاد برای خودش حتی ده میلیون هم هزینه کنه ولی اگه تموم هدیه هایی که تو این دو سال رو جمع کنی شاید به زور به ده تومن برسه،من نمیخوام حسابگری کنم و رابطه رو با پول و عدد و رقم بسنجم ولی اگه شما بودین همچین فکری به سرتون نمیومد که آیا ارزشتون کمه پیشش که بیشتر از اون حاضر نشده کاری کنه و هدیه ای بگیره براتون؟یا بحث گل پیش اومدنی من دسته گلای خوشگل و بزرگی رو که لایک میکنم میگه که برمیخوره بهم،چون من توان خریدشو ندارم تو اونا رو لایک میکنی و ناراحت میشم ،در حالیکه من نظرم اینه که ادم واسه دختری که دوسش داره میتونه پول جمع کنه و بخره و خوشحالش کنه،درسته که این اقا دانشجو هست ولی خب سرکار میره و درامدشم حدودا شاید ۱۶ تومنی باشه،بنظرتون کم نمیزاره تو این رابطه؟یا من توقعم زیاده؟شما دیدتون چی هست؟