2777
2789
عنوان

پسر خسیس⁉️

137 بازدید | 33 پست

یه قضیه ای رو تعریف میکنم لطفاً شما از زاویه دید خودتون نظر بدین در موردش...من با پسری دو ساله که تو رابطه هستم ولی رابطمون بیشتر پشت گوشی هست و هر چن ماه یکبار همو میبینیم (اینو میگم که بدونید هیچ هزینه ای از جهت کافه و رستوران و بیرون گردی وجود نداره)،این پسر هم خودش دانشجو هست ولی سرکار میره و درامد داره و خیلی ادعاش میشه که حاضره هر کاری کنه و دوسم داره و ... . تا الان از جهت هدیه هر چیزی که گرفته شده یکی دو تومن بیشتر نبوده و منم متقابلاً همون مبلغ رو جبران کردم و هدیه گرفتم واسش ،ولی از طرفی میبینم که پیش میاد برای خودش حتی ده میلیون هم هزینه کنه ولی اگه تموم هدیه هایی که تو این دو سال رو جمع کنی شاید به زور به ده تومن برسه،من نمیخوام حسابگری کنم و رابطه رو با پول و عدد و رقم بسنجم ولی اگه شما بودین همچین فکری به سرتون نمیومد که آیا ارزشتون کمه پیشش که بیشتر از اون حاضر نشده کاری کنه و هدیه ای بگیره براتون؟یا بحث گل پیش اومدنی من دسته گلای خوشگل و بزرگی رو که لایک میکنم میگه که برمیخوره بهم،چون من توان خریدشو ندارم تو اونا رو لایک میکنی و ناراحت میشم ،در حالیکه من نظرم اینه که ادم واسه دختری که دوسش داره میتونه پول جمع کنه و بخره و خوشحالش کنه،درسته که این اقا دانشجو هست ولی خب سرکار میره و درامدشم حدودا شاید ۱۶ تومنی باشه،بنظرتون کم نمیزاره تو این رابطه؟یا من توقعم زیاده؟شما دیدتون چی هست؟

بنظر من واسه دست گلای بزرگ پول خرج کردن الکیه و بیخودع هرکی ی نظری داره

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من واسه دست گلای بزرگ پول خرج کردن الکیه و بیخودع هرکی ی نظری داره

خب حالا دسته گل به کنار ،وقتی برای من حرف از حمایت و دوس داشتن میزنه نباید یه حمایت مالی هم داشته باشه؟وقتی من که رعایت میکنم و حرفی نمیزنم خودش نباید متوجه بشه؟

16 تومن پول رفت و آمدشم نمیشه طفلک واقعا خیلی درآمد پایینی داره و خیلی سخته با این درآمد بشه گل و کا ...

اخه هزینه زندگی نمیده که فقط واسه تفریحات خودشه،محل کارشم انچنان دور نیست بابت رفت و امد

با این درامد ماهی دو تومنم خوبه بنظرم.اما مثلا من خودم برای دوستی کادو میگرفتم در حد هفت تومن اینا اونم چون میگم تولذشه دیگه سالی یه بار اما برای چیزای دیگه یا تبریک میگم یا در حد یه تومن دو تومن

قبله دو عالم هستم

هر چی باشه بازم کمه برای یه پسر جوون خیلی خیلی کمه

اخه منی که شغل ندارم خودمم اندازه خودش هزینه میکنم تو رابطه و جبران میکنم ،به هر حال هزینه کردن مرد باید بیشتر باشه دیگه

اخه منی که شغل ندارم خودمم اندازه خودش هزینه میکنم تو رابطه و جبران میکنم ،به هر حال هزینه کردن مرد ...

تو هزینه نکن تشکر کنی کافیه چه هزینه ای میکنی فقط برا تولدش اونم کم و موجه

قبله دو عالم هستم

با این درامد ماهی دو تومنم خوبه بنظرم.اما مثلا من خودم برای دوستی کادو میگرفتم در حد هفت تومن اینا ا ...

پس من توقعم زیاده؟مثلا تو فکرم هست که اگه دوسم داشت نمیتونست پس انداز کنه و کادوی گرون تری بگیره؟

پس من توقعم زیاده؟مثلا تو فکرم هست که اگه دوسم داشت نمیتونست پس انداز کنه و کادوی گرون تری بگیره؟

اخه من از خرج اون طرف خبر ندارم واقعا نمیتونم نظرمو یه طرفه بدم اما ماهی دوتومن معقوله ،

قبله دو عالم هستم

درآمدش خیلی کمه

و اینکه من به شخصه نظرم اینه که این حرفا که پسری که فلان کار رو برات نکنه دوستت نداره مخالفم.

آدم ها، مخصوصاً توی سن و تجربه ی کم، باید یه چیزهایی رو یاد بگیرن

میتونی درباره این که همچین حسی داری باهاش حرف بزنی و یا به نحوی عادتش بدی که اینجوری هم توجهش رو بهت نشون بده

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

تو هزینه نکن تشکر کنی کافیه چه هزینه ای میکنی فقط برا تولدش اونم کم و موجه

اخه مثلا بعد چند ماه همو میبینیم و میریم سر قرار اونوقت دست خالی برم؟منم میخریدم چون خجالت میکشیدم که بد نشه یه وقت

یا مثلا واسه روز دختر یه کاری کردنی منم واسه روز پسر میگرفتم براش😂