2777
2789
عنوان

پسر خسیس⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 33 پست
درآمدش خیلی کمهو اینکه من به شخصه نظرم اینه که این حرفا که پسری که فلان کار رو برات نکنه دوستت نداره ...

میترسم حس کنه پولکی هستم نمیخوام وایب دختر گدا گشنه بدم ،من میگم کاش خودش بدونه و اگه بدون گفتن من انجام بده ارزشمندتره

اخه مثلا بعد چند ماه همو میبینیم و میریم سر قرار اونوقت دست خالی برم؟منم میخریدم چون خجالت میکشیدم ک ...

تو قرار نیست چیزی بهش بدی روز پسرم تبریکبگو.اگه ب روت اورد بگو تو شاغلی کلا ان تومن هزینه میکنی من چطور از منی ک شغل ندارم انتظار داری!!

قبله دو عالم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم حس کنه پولکی هستم نمیخوام وایب دختر گدا گشنه بدم ،من میگم کاش خودش بدونه و اگه بدون گفتن من ا ...

عزیزم توی رابطه بالغانه، شما نمیتونی توقع داشته باشی طرف ذهنت رو بخونه

اگه مسئله ت واقعا مبلغ خرج کردنشه، مخصوصاً توی رابطه ای که انقدر کم هم رو میبینید، با درامد انقدررر کم، نمیتونی توقع بیشتری داشته باشی

ولی اگه کلاً از گرفتن گل و هدیه خوشت میاد، میتونی بهش بگی. و بگی که مبلغش برات مهم نیست. اینکه بدونی به یادته برات مهمه

یه تست هست به اسم پنج زبان عشق. تست چندان معتبری نیست. ولی اینکه با هم انجامش بدید و درباره ی انتهاب ها و ترجیحاتتون درباره ش حرف بزنید میتونه خیلی کمک کنه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

تو قرار نیست چیزی بهش بدی روز پسرم تبریکبگو.اگه ب روت اورد بگو تو شاغلی کلا ان تومن هزینه میکنی من چ ...

منم همین عقیده رو داشتم ولی میدونی یه کارایی دیدم ازش که حس لارج نبودن و خساست گرفتم ،مثلا دیت اول که بعد یکسال همو دیدیم در حد دو تومن شایدم سه تومن یه ست گردنبند اینا گرفته بود و بعد بهم میگف حدس بزن چقدددد هزینه کردم،البته سر این قضیه بحث کردم و معذرت خواست و گفت که نادونی کرده،یکبارم که روز دختر هدیه داده بود بهم تو اینستاگرام لایک کرده بود که پسری که روز دختر هدیه دادی الان باید هدیه بگیری،از اینا معذب شدم واسه همین

عزیزم توی رابطه بالغانه، شما نمیتونی توقع داشته باشی طرف ذهنت رو بخونهاگه مسئله ت واقعا مبلغ خرج کرد ...

یه مسئله دیگه هم هست که معذب کنندست برام،وقتی با وجود این قضایا از من توقعات خاصی داره(عکس و ..)..من نمیخوام به چشم معامله ببینم ولی چه نیازی از من برطرف میشه که این توقعات رو از من داره

از پسر دانشجو با درامد ۱۶ تومن توقعت بسیار زیاده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه مسئله دیگه هم هست که معذب کنندست برام،وقتی با وجود این قضایا از من توقعات خاصی داره(عکس و ..)..من ...

این رو هم با خودش و خودت باید حل کنی عزیزم

ولی اینکه به چشم معامله نبینی خیلی خوبه

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

از پسر دانشجو با درامد ۱۶ تومن توقعت بسیار زیاده

اخه هیچ هزینه ای مثل کافه یا بیرون و رستوران وجود نداره که،چجوری پیش میاد برای خودش ده تومن هم هزینه میکنه مثلا مکمل باشگاه میخره ولی نمیشد تو این مدت پس انداز کنه یکبار تو یه مناسبت همچین هدیه گرونی بگیره؟بازم پر توقعی هست این؟

اخه هیچ هزینه ای مثل کافه یا بیرون و رستوران وجود نداره که،چجوری پیش میاد برای خودش ده تومن هم هزینه ...

بله هست

اونم دست گل بزرگ که واقعا خرج زیاد و بی خودیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بله هست اونم دست گل بزرگ که واقعا خرج زیاد و بی خودیه

صرف دسته گل منظورم نیست،من میگم چجور منی که شغلی ندارم با جمع کردن پول تو جیبی اندازه اون هدیه میدم،ولی اون نمیتونه جمع کنه و پس انداز کنه و هدیه ارزشمندتری بده؟

صرف دسته گل منظورم نیست،من میگم چجور منی که شغلی ندارم با جمع کردن پول تو جیبی اندازه اون هدیه میدم، ...

خیر با این درامد نمیتونه

شماهم اشتباه میکنی اندازه اون هدیه میدی ...

عزیزم پسر دانشجو هنر بکنه خودشو جمع کنه

خیر با این درامد نمیتونه شماهم اشتباه میکنی اندازه اون هدیه میدی ...

پس یعنی کمتر باید کنم مبلغ هدیه رو ؟اخه میگم لااقل به چشم بیاد و هدیه خوبی باشه و خودم خجالت میکشم اگه کمتر از یکی دو تومن باشه