من سی سالمه بعد مامانم انگار ن انگار که هنوز من مجردم مامانای دوستام میبینم چقدر آرزو دارن و نگران ازدواج دختراشونن ولی مامان من دلش میخواد من مجرد باشم من خودم کلا از ازدواج ناامیدم مامانم بدتر میکنه مثلا یه سری نقره خریده بودم برا جهیزیه مامانم میگه بفروشش میگه معلوم نیس که ازدواج کنی!!
خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره31سالمه.البته من11سال یکیو دوس داشتم تازه نامزد کردیم بعد یهو بهم زد همه چیو .پریشب دوستم یه خواستگار معرفی کرده میگم مامان بگم بیان؟میگه نه از کجا معلوم پسر خوبیه میگم خوب بذار بیاد بعد .البته دلیلشم میتونم درک کنما .چون مادرم طلاق گرفته همیشه نسبت به مردا بدبینه .اکثر خواستگارامم همیشه خودش رد میکنه منم چون دوست پسر داشتم از خدام بود اما تازه فهمیدم که از خداشه من ازدواج نکنم شاید از تنهایی میترسه
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
ن واقعا خوب نیس یه ذره ارزو برام نداره میگه تا اخر عمر مجرد بمون
عین مادر شما رو من دارم تنها نیستی عزیزم .
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞