2777
2789
عنوان

عروس هلندی

359 بازدید | 59 پست

عروس هلندیم فرار کرد چیکار کنم عکسش و میزارم کسی پیدا کرد بگه و اینکه اون از جوجگی پیش خودم بود اصلا نمیتونه دوام بیاره بهم وابسته بود نمیدونم چیکار کنم تنها دوستم اون بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به همسایه ها و کسایی ک زیاد توی خیابونتونن بگو شاید اونا دیده باشن ببرنش خونه🥲

آخه هرکس دیده باشه نمیده تو کل اینترنت عکسشو گذاشتم حتی دیدمش داره پرندم اوج میگیره ولی میترسم از گشنگی بمیره

آخه هرکس دیده باشه نمیده تو کل اینترنت عکسشو گذاشتم حتی دیدمش داره پرندم اوج میگیره ولی میترسم از گش ...

الآنم شبه تو منطقه 18 گمشده اگه کسی توی این منطقه پیدا کرد بهم پیام بده

آخه هرکس دیده باشه نمیده تو کل اینترنت عکسشو گذاشتم حتی دیدمش داره پرندم اوج میگیره ولی میترسم از گش ...

ممکنه پس بده دوست مامانم عروس هلندیش گم شده بود انقد حالش بد بود همش توی خیابون دنبالش میگشت یه نفر بهش گفته بود اگه دنبال عروس هلندی میگردی من دیدمش و بعد اورده بودش واسش

توی نت ک فایده نداره مگه اینکه یه چیزی مربوط به شهرتون باشه اگهیشو بزاری

انشالله کسی که براتون عزیزه چه حیوان چه انسان همین اتفاق براش بیوفته البته اگه حیوانی گمشد انشالله د ...

خدا لعنتت کنه خجالت بکش چرا نفرین میکنی خیر نبینی الهی خودت داغ ببینی

من قصد ناراحت کردنتو نداشتم ولی تو نفرین کردی

عزیزم من به عنوان کسی که عاشق حیواناتم و یه جوجه سرلاکی رو بزرگ کردم و شد بهترین دوستم شما تیکه دار گفتی و برای کسی که بچش رفته ناراحت کنندس

عزیزم من به عنوان کسی که عاشق حیواناتم و یه جوجه سرلاکی رو بزرگ کردم و شد بهترین دوستم شما تیکه دار ...

من تا حالا پرنده نداشتم شایدم حق با شما باشه ولی نفرین نکن و انسانو با پرنده مقایسه نکن

من تا حالا پرنده نداشتم شایدم حق با شما باشه ولی نفرین نکن و انسانو با پرنده مقایسه نکن

متاسفم ولی چه انسان چه حیوان برای یه نفر عزیزه اگه شما پرنده داشتید و چند وقت باهاش میموندی بهش وابسته میشدی و دوری ازش سخت بود ولی میشه انسان رو با حیوان مقایسه کرد شاید حیوانات زبان نداشته باشن ولی ممکنه از بعضی انسان ها بهتر باشن