عروس هلندیم فرار کرد چیکار کنم عکسش و میزارم کسی پیدا کرد بگه و اینکه اون از جوجگی پیش خودم بود اصلا نمیتونه دوام بیاره بهم وابسته بود نمیدونم چیکار کنم تنها دوستم اون بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه انشالله که پیدا بشه داداش منم الان نزدیک ۱ هفته یک گربه اورد من بهش وابسته شدم ولی اصلا و ابدا بهش دست نمیزنم و نزدیکش نمیرم چون خیلی زیاد میترسم بعد یک شب مریض شد اینقدر گریه کردم و از خدا خواستم زودتر خوبش کنه و بعد امروز گربه پیش پای مامانم رفت مادرم لگدش زد دلم برای گربه سوخت چون گربه از قبل پاش درد میکرد گربه از درد دور خودش میچرخید بعد ما از بیرون برگشتیم دیدیم نیست ولی خدا رو شکر ۱ ساعت پیش پیداش شد
شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز
نگران نباشفردا برو تو محل به مغازه دارها و اینا بسپار...من چن وقت پیش خودم یه عروس هلندی پیدا کردم ت ...
واقعا شما خیلی مهربونید من وقتی بالا پشتبون بودم صدای سوت زدن میشنیدم انگار داشتن عروس هلندیم و صدا میزدن مشکل اینجایت عروس هلندی من اهلی بود رو سر هر کی میدید میرفت میشست امیدوارم گشتش نباشه پیدا شه یا حداقل یکی پیدا کنه تا به دست من برسه و اسیب نبینه