2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست

الهی بمیرم خدایا کمک کن زودتر پیدا بشه وای بغضم گرفت خیلی سخته دوریشون

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم الهی

امیدوارم زودی پیدا کنی و مواظبش باش سفت و سخت

کوکوی منم خیلی واسم عزیزه فکرشم میکنم دیوونه میشم💔

کوه غم بودم ولی در چهرهام لبخند بود؛در جوانی پیر گشتم خندهها ترفند بود.

الهی بمیرم خدایا کمک کن زودتر پیدا بشه وای بغضم گرفت خیلی سخته دوریشون

واقعا سخته میگم نکنه بخاطر اینکه از قفس بدش نیومده مجبور بودم شبا بذارمش فرار کرد نمیدونم 😭

حتما الان به مامانم میگم اون میشناسه نذر کنم

نگران نباش

فردا برو تو محل به مغازه دارها و اینا بسپار...

من چن وقت پیش خودم یه عروس هلندی پیدا کردم تو خیابون...

رفتم تو همون محدوده گشتم به تمام مغازه ها و رهگذرها سپردم پرنده پیدا کردم...

صاحبش و پیدا کردم شکرخدا🤩

ان شالله جوجوی شمام پیدا میشه

اخه انشالله که پیدا بشه داداش منم الان نزدیک ۱ هفته یک گربه اورد من بهش وابسته شدم ولی اصلا و ابدا بهش دست نمیزنم و نزدیکش نمیرم چون خیلی زیاد میترسم بعد یک شب مریض شد اینقدر گریه کردم و از خدا خواستم زودتر خوبش کنه و بعد امروز گربه پیش پای مامانم رفت مادرم لگدش زد دلم برای گربه سوخت چون گربه از قبل پاش درد میکرد گربه از درد دور خودش میچرخید بعد ما از بیرون برگشتیم دیدیم نیست ولی خدا رو شکر ۱ ساعت پیش پیداش شد

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

نگران نباشفردا برو تو محل به مغازه دارها و اینا بسپار...من چن وقت پیش خودم یه عروس هلندی پیدا کردم ت ...

واقعا شما خیلی مهربونید من وقتی بالا پشتبون بودم صدای سوت زدن میشنیدم انگار داشتن عروس هلندیم و صدا میزدن مشکل اینجایت عروس هلندی من اهلی بود رو سر هر کی میدید میرفت میشست امیدوارم گشتش نباشه پیدا شه یا حداقل یکی پیدا کنه تا به دست من برسه و اسیب نبینه

چه نازه منم دوتا دارم کاش پعاش میچیدی

دلم نمیاد که نبات عاشق پرواز کردن بود از اینور خونه میرفت اونور و دوست نداشتم حقی که داره ازش بگیرم عین این میمونه جفت پای یه آدم و قطع کنی