2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست
دلم نمیاد که نبات عاشق پرواز کردن بود از اینور خونه میرفت اونور و دوست نداشتم حقی که داره ازش بگیرم ...

اااا اسم دختر منم نباته اسم شوهرش برفی

ولیکن پرهاشون چیدم میترسم برن بیرون گربه بخورتشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دیوار شهرتونو همیشه چک کن پرنده فروشی هارم بگرد

رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊

به خاطر همین هیچوقت حیوون خونگی نمیارم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دیگه درس عبرت میشه برات

خب الان وجدانا تو این شرایط، این حرف گفتن بود؟؟ یکبار نمیشه زخم زبون نزنین؟؟ تا حالا این موقعیت گرفتار شدین؟؟ الهی که هیچوقت تجربه نکنی. حداقل اگه نمیتونین مرحمش بشین، نیش هم نزنین.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

الآنم شبه تو منطقه 18 گمشده اگه کسی توی این منطقه پیدا کرد بهم پیام بده

بزار کانال شهرتون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آقایون و کاربرای زیر۱۸سال منو ریپلای نزنید ممنون.لایک نکنید

انشالله کسی که براتون عزیزه چه حیوان چه انسان همین اتفاق براش بیوفته البته اگه حیوانی گمشد انشالله د ...

ببین من عروسک سه بار پرید هر سه بار پیداش کردیم

این بچه پرواز دوست داره ولی مسیر یابی. اصلا بلد نیست و گم میشد

اولین چیزی این پرنده ها خیلی نمی تونن راه دور برن

پس حتما خونه همسایه ها و کوچه پشت و جلو رو در بزنید

ما دو دفعه رفته بود توی خونه همسایه

یکبار هم سرکوچه بودش

حالا عروس ما به خوبی داشت اونم این بود وقتی اسمشو صدا بزنیم جیغ می زنه

یکبار دو روز کم شده بود آنقدر در خونه ها رو در زدیم که یکی گفت دیده که همسایمون برش داشته ما هم رفتیم پیش همسایه گفتیم مال ما هست دیگه نشونی دادیم پس داد البته بچه همسایه مقاومت می کرد اما در نهایت پس گرفتیم.

اینا خیلییی حساس هستند ممکن گربه اینا رو بگیره

خب الان وجدانا تو این شرایط، این حرف گفتن بود؟؟ یکبار نمیشه زخم زبون نزنین؟؟ تا حالا این موقعیت گر ...

اصلا نمی دونن

پرنده یهو پر می زنه فکر میکنه می دونه برگرده ولی مسیریابی بلد نیستند

ببین من عروسک سه بار پرید هر سه بار پیداش کردیماین بچه پرواز دوست داره ولی مسیر یابی. اصلا بلد نیست ...

گشتیم آنقدر گریه کردم همه همسایه ها فهمیدن ولی خبری نبود امیدوارم پیدا شه

خب الان وجدانا تو این شرایط، این حرف گفتن بود؟؟ یکبار نمیشه زخم زبون نزنین؟؟ تا حالا این موقعیت گر ...

تروخدا تو دیگه ولم کن حوصله ندارم در ضمن با شما حرف نزدم هر چیم نفرین کنی میره تو جون خودت

تروخدا تو دیگه ولم کن حوصله ندارم در ضمن با شما حرف نزدم هر چیم نفرین کنی میره تو جون خودت

من نفرین نکردم. اصلا اهل نفرین نیستم چون دلم سیاه نیست، بابا مامانمم تو بچگی بهمون نفرین کردن و زخم زبونو یاد ندادن. من دارم میگم درست و بجا حرف زدن خیلی خوبه. و اینکه بلد باشیم تو هر موقعیت چجوری حرف بزنیم یا اگه نتونیم بجا حرف بزنیم بجاش سکوت کنیم. فکر نکنم بچه باشی که بلد نباشی اینچیزارو. اینچیزارو یاد بگیری بد نیست، بالاخره تو زندگیت لازمه.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .