2777
2789
عنوان

شاغل بودن

342 بازدید | 40 پست

بنظرتون چرا اکثر مردا با شاغل بوده زنشون مخالفن و دوست دارن خانه دار باشه

هر کی جواب درستش رو میدونه بگه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا شاغل بودم و الان خانه دار هستم. حس می کنم شوهرم از اینکه خانه دار هستم حس بهتری داره. چون همه چیز خونه مرتب هست و ناهار و شامش به جا هست

در صورتی که وقتی شاغل بودم به خیلی کارها نمی رسیدم

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

ببین من نظرمو میگم، زن متاهل باید فقط فکر خانه داری و بچه داری باشه، من خودم موقع هایی که مادرم می ر ...

بنظرم بعضیا میتونن هندل کنن کار خونه و بیرون رو

یکیش مادر من دوتا شغل آزاد داشت و همیشه خونه زندگیش تمیز و کد بانو به ماهم خیلی میرسید

خیلی کمک کرد بابام رو تو زندگی با اینکه نیاز مالی نداشتیم

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

به نظرم ب این دلیل که مردا دوست دارن توی خونه ارامش داشته باشن

وقتی خانم هم سر کار باشه دغدغه و روز مرگیش زیاده و ممکنه اون ارامش حقیقی توی خونه نباشه

خودم 4 ماهه شاغلم و واقعاً مثل قبل وقت ندارم..نمیتونم هرکاری کنم و..

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من قبلا شاغل بودم و الان خانه دار هستم. حس می کنم شوهرم از اینکه خانه دار هستم حس بهتری داره. چون ...

یعنی دلیل بر این نیست که طرف حتما شکاکه که ترجیح میده خونه دار باشه زنش؟

ببین من نظرمو میگم، زن متاهل باید فقط فکر خانه داری و بچه داری باشه، من خودم موقع هایی که مادرم می ر ...

من مامانم بچه بودم میرفت سرکار، بابام آشپزی میکرد و منو آماده میکرد. یا الان هم گاها مامانم نیست.

به نظرم ب این دلیل که مردا دوست دارن توی خونه ارامش داشته باشن وقتی خانم هم سر کار باشه دغدغه و روز ...

بعضی از ما خانوما واقعا روحیمون میطلبه کار کردن رو

یه دوستی هم داشتم مادرش شاغل بود همین می گفت. می گفت همیشه تو خونه تنها بودن و دیگه بدم میاد زن بخواد بعد بچه دار شدن شاغل باشه

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

یه دوستی هم داشتم مادرش شاغل بود همین می گفت. می گفت همیشه تو خونه تنها بودن و دیگه بدم میاد زن بخوا ...

اره خب بستگی به شغل و خود فرد هم داره

یعنی دلیل بر این نیست که طرف حتما شکاکه که ترجیح میده خونه دار باشه زنش؟

نه. من قبل بچه دار شدن سر کار می رفتم. الانم صبح تا شب پیش بچه ها هستم.