این مال قدیم بود . غالب مردای اینجوری مال دهه ۶۰ به قبل ان
دلایل متفاوتی داره ولی:
۱: ما تو خانوادمو ی دیدگاه هست میگن مردی که زنش سرکار میره یعنی مرده توان پول در اوردن نداره که داره زنش هم توی درامد در اوردن سهیم میکنه...
شوهر خاله من خیلی ادم موفقیه و خوش اخلاق گلیه. به هیچ عنوان تعصب رو هیچی نداره ، خودش خالمو برد ثبت نام کلاس و دانشگاه کرد به مرحله شاعل شدن رسوند ولی موقع سرکار رفتن خاله ام اولش مخالفت کرد . بعدها گفت نیخوای بری برو ولی کسی نفهمه و به کسی نگو ( بدش میومد از شعِ دولتی اون زمان با وجود مخالفت همه از شغل دولتی در اومد رفت بیزینس خودشو راه انداخت و میترسید بقیه فکر کنن چون شکست خورده بیزینسش خالم داره میره سر کار )
پس اولین دلیل من تصور عموم میدونم
۲: اینو وقتی که شاغل شی درک میکنی ( من خودم شاغل شدم خیلی خ ب درک کردم ) : وقتی میری سر کار حتی اگه ی ادم فوق پولدار مستقل هم بشی یکدفعه خلا نبود زن رو تو زندگیت حس میکنی ( این فانتزیا که تو ذهن ما دخترا هست که اگه مستقل شیم نیاز به مرد یا کسی تو زندگیمون نداریم چرته محضه و تا شاغل نشن دخترا متوجه نمیشن )
میبینی که صبح تا عصر گاهی تا شب سر کاری ولی وقتی میای خونه تازه باید فکر اماده کردن غذات باشی
حوصله رسیدن به خونه رو نداری
برق خاموش خونه ام وقتی میرسی رو مخته
من تازه وقتی رفتن سرکار تازه متوجه اهمیت نقش مامانم شدم
یه لذتی داشت میومدم خونه غذا خونگی گرم میخوردم...
رابطه یک زن خانه دار یک مرد کاری خیلی مکملیه ..
مردا هم همین فکر رو دارن دوست دارن وقتی برمیگردن دلشون از نظر خونه گرم باشه . نه اینکه ی فرد دیگه کنارشون باشه که خودش خسته کاره و حال و حوصله کار بیشتر نداره اعصابشم خورده
۳- بعضی مردا اینکه زن بالا سر بچه هاشون باشه و این شیوه متد تربیتی سنتی زندگیشون بچرخه حساسن
گاها هم منطقیه . من ی فامیل دارم زنش سر کار میره . بچه رو از سه سالگی گذاشتن مهد
الان به قول خودشون درامد ماهانه زنش ماهی ۱۷میلیون خرج مهد بچه میشه ..صرفه ای نداره .. بچه ام انسی با خانواده نگرفتی . بدخلقی میکنه .
۴- گاهی برای بعضی مرد های تعصبی ، ساغل شن زن نشونه کمتر شدن سلطه و قدرتش به زنرگیه برای همین گاهی واکنش نشون میدن
میترسن زن موفق تر شه