2777
2789
عنوان

شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
الان ک تو این وضعیت خیلی از مردا دوس دارن خانمشون شاغل باشه یه عده هم همچنان دوس ندارن 😁

بنظرت چرا دوست ندارن

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی از ما خانوما واقعا روحیمون میطلبه کار کردن رو

من احساس اینو داشتم که بی عرضه ام

دوست داشتم پا به پای همسرم برای زندگی تلاش کنم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من احساس اینو داشتم که بی عرضه ام دوست داشتم پا به پای همسرم برای زندگی تلاش کنم

من خودم مجرد و کم سن هستم

ولی خیلی دوست دارم شاغل شم و معروف شم مسئله برای من پول نیست

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من خودم مجرد و کم سن هستمولی خیلی دوست دارم شاغل شم و معروف شم مسئله برای من پول نیست

من شغلی رو انتخاب کردم که توی شهر ما پیجش رو نداشتن

و دوست دارم سال ها بعداسمم رو بگیرن به عنوان مدیریت شغلم .. افتخارمه واقعاً

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چه شغلیه؟

دوخت و دوز لباس سنتی محلی مون .

که توی شهر ما هیچکس پیجش رو نداشت

افرین موفق باشین

ممنونم جانم

ب طوری که تمام مدیریت با منه و چند عدد هنرمند کنارم دارم برای کارم

این مال قدیم بود . غالب مردای اینجوری مال دهه ۶۰ به قبل ان

دلایل متفاوتی داره ولی:

۱: ما تو خانوادمو ی دیدگاه هست میگن مردی که زنش سرکار میره یعنی مرده توان پول در اوردن نداره که داره زنش هم توی درامد در اوردن سهیم میکنه...

شوهر خاله من خیلی ادم موفقیه و خوش اخلاق گلیه. به هیچ عنوان تعصب رو هیچی نداره ، خودش خالمو برد ثبت نام کلاس و دانشگاه کرد به مرحله شاعل شدن رسوند ولی موقع سرکار رفتن خاله ام اولش مخالفت کرد . بعدها گفت نیخوای بری برو ولی کسی نفهمه و به کسی نگو ( بدش میومد از شعِ دولتی اون زمان با وجود مخالفت همه از شغل دولتی در اومد رفت بیزینس خودشو راه انداخت و میترسید بقیه فکر کنن چون شکست خورده بیزینسش خالم داره میره سر کار )

پس اولین دلیل من تصور عموم میدونم

۲: اینو وقتی که شاغل شی درک میکنی ( من خودم شاغل شدم خیلی خ ب درک کردم ) : وقتی میری سر کار حتی اگه ی ادم فوق پولدار مستقل هم بشی یکدفعه خلا نبود زن رو تو زندگیت حس میکنی ( این فانتزیا که تو ذهن ما دخترا هست که اگه مستقل شیم نیاز به مرد یا کسی تو زندگیمون نداریم چرته محضه و تا شاغل نشن دخترا متوجه نمیشن )

میبینی که صبح تا عصر گاهی تا شب سر کاری ولی وقتی میای خونه تازه باید فکر اماده کردن غذات باشی

حوصله رسیدن به خونه رو نداری

برق خاموش خونه ام وقتی میرسی رو مخته

من تازه وقتی رفتن سرکار تازه متوجه اهمیت نقش مامانم شدم

یه لذتی داشت میومدم خونه غذا خونگی گرم میخوردم...

رابطه یک زن خانه دار یک مرد کاری خیلی مکملیه ..

مردا هم همین فکر رو دارن دوست دارن وقتی برمیگردن دلشون از نظر خونه گرم باشه . نه اینکه ی فرد دیگه کنارشون باشه که خودش خسته کاره و حال و حوصله کار بیشتر نداره اعصابشم خورده

۳- بعضی مردا اینکه زن بالا سر بچه هاشون باشه و این شیوه متد تربیتی سنتی زندگیشون بچرخه حساسن

گاها هم منطقیه . من ی فامیل دارم زنش سر کار میره . بچه رو از سه سالگی گذاشتن مهد

الان به قول خودشون درامد ماهانه زنش ماهی ۱۷میلیون خرج مهد بچه میشه ..صرفه ای نداره .. بچه ام انسی با خانواده نگرفتی . بدخلقی میکنه .

۴- گاهی برای بعضی مرد های تعصبی ، ساغل شن زن نشونه کمتر شدن سلطه و قدرتش به زنرگیه برای همین گاهی واکنش نشون میدن

میترسن زن موفق تر شه

این مال قدیم بود . غالب مردای اینجوری مال دهه ۶۰ به قبل اندلایل متفاوتی داره ولی:۱: ما تو خانوادمو ی ...

من خودم شاغلم ولی بعد ازدواج به صورت دور کار برداشتم

همسر گیر سه پیچه که زودتر شاغل تمام وقت شم

این تفکرات شاغل نشدن مال قدیم بود

مرد ها اخیرا هم کلاس رو تو شاغل بودن زن میبینن

هم اینکه توی قضیه اقصاد کمکشون باشن خانما

زن های شاغل معمولا ارتباطای هم دارن که از دید نرد ها جذابه