2777
2789
عنوان

شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
بنظرم بعضیا میتونن هندل کنن کار خونه و بیرون رویکیش مادر من دوتا شغل آزاد داشت و همیشه خونه زندگیش ت ...

اره هندل کردن که میشه ولی ی بار ازش بپرس ببین چتدبار کم اورده

من ی تاپیک دارم راجع به بدی های شاغل شدن و مستقلی

واقعا برام درد بود اون وقتایی که پریود بودم باید صبح پا میشدم میرفتم سرکار . اون زمان متاهل نبودم دیگه همبنو فکر کن کنارش خانه داری هم باید میکردم

به احساسات بچه و همسرمم باید توجه میکردم

واقعا اینقدر عین ربات همه چیو عالی انجام دادن در توان هرکسی نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دور و بر من زنِ خانه دار نبوده و نیست تقریبا

از خاله و عمه و زندایی و زنعمو و بچه هاشون همه یا شاغلن یا بازنشسته

حتی مادربزرگام شاغل بودن

تو ساختمونمون تمام خانوما سرکار میرن

شاید به محیط و طبقه اجتماعی و سبک زندگی ربط داشته باشه

و خب دو نسل قبلی تفکرات متفاوت تری داشتن

همسر من از اول گفت زن شاغل دوست دارم و خوشم نمیاد خونه بشینی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من نظرمو میگم، زن متاهل باید فقط فکر خانه داری و بچه داری باشه، من خودم موقع هایی که مادرم می ر ...

چرا مگه مجرد تراکتوره بنده خدا ؟_ همون مجرد کارای خونه هم انجام میده بخدا

یه دوستی هم داشتم مادرش شاغل بود همین می گفت. می گفت همیشه تو خونه تنها بودن و دیگه بدم میاد زن بخوا ...

من از چهل روزگی رفتم مهد

همیشه از اینکه مامانم موفقه و خوشحاله ذوق داشتم

نمیگم حضور مادر بی اثره . ولی اینکه مامانت از اینکه عاشق کارشه و خوشحاله و حال خوبی داره کیف میکنی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چرا مگه مجرد تراکتوره بنده خدا ؟_ همون مجرد کارای خونه هم انجام میده بخدا

آخه خیلیا مدافع سرکار رفتن زنان هستن، مجرد خب نهایتا مسئولیت بچه و شوهر نداره و مادرش کارا رو انجام میده، ولی متاهل واقعا سخته بره سرکار

من شغلی رو انتخاب کردم که توی شهر ما پیجش رو نداشتن و دوست دارم سال ها بعداسمم رو بگیرن به عنوان مدی ...

موفق باشی عزیزم

میشه بدونم شغلت چیه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

بنظرم بعضیا میتونن هندل کنن کار خونه و بیرون رویکیش مادر من دوتا شغل آزاد داشت و همیشه خونه زندگیش ت ...

از اونورم از هیکل و ریخت و قیافه میوفتن

من تو خونه هم کار میکردم طول میکشید شوهرم نمیزاشت میگفت میگفت شکسته و پیر میشی از هیکل میوفتی نکن زیاد کار الان نتیجش اینه سنم نزدیک چهل ساله ولی عین یه دختر جوون میمونم یکم به خودتون رحم کنید فکر کنید.

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

آخه خیلیا مدافع سرکار رفتن زنان هستن، مجرد خب نهایتا مسئولیت بچه و شوهر نداره و مادرش کارا رو انجام ...

موافقم

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

از اونورم از هیکل و ریخت و قیافه میوفتن من تو خونه هم کار میکردم طول میکشید شوهرم نمیزاشت میگفت میگ ...

اره خب اینم هست

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد