2777
2789
عنوان

بیاید پلیززز

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من رفته بودم اپارک سوار سرسره آبی شدم وقتی اومدم پایین ازش احساس درد وحشتناک کردم هم پشتم هم جل ...

آره ما هم رفته بودیم یه پارک آبی میخاستیم بریم سوار یه سرسره شیم بعد میگفت حتما باید متاهل باشه.. دوستای منم خل فک میکردن متاهلی یعنی مثلا نامزدی یا عقد کافیه؛ خبر نداشتن منظورشون چی بوده🤦♀️😂😂😂😐

اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی؛بدان که به آرزویم رسیدم:)🕊🥀 #شهید_مفقودالاثرخانم عکاس📸🧕باتاپیک من جور نیستی کلا پست نذاااار، بجای اینکه بیایی انرژی منفی بدی و تیکه بندازی و طعنه بزنی؛ سعی کن طرفتو آروم کنی... وقتی از درون زندگیش خبر نداری بخودی قضاوت نکن😒💔

آره ما هم رفته بودیم یه پارک آبی میخاستیم بریم سوار یه سرسره شیم بعد میگفت حتما باید متاهل باشه.. دو ...

وای اره اتفاقا اونجا هم که من رفتم یک سرسره بود گفتن دختر ها سوار نشن من تازه اونم سوار نشدم و وضعم این بود😂😂😂

کلا دختر بودن سخته

رفتین اخرر

نبابا مگه مغز خر خوردم😂😐

ولی یکی از دوستام بود نامزد بود، شانسش گفت اون نرفت واگرنه به فنا رفته بووود😂😂😬

اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی؛بدان که به آرزویم رسیدم:)🕊🥀 #شهید_مفقودالاثرخانم عکاس📸🧕باتاپیک من جور نیستی کلا پست نذاااار، بجای اینکه بیایی انرژی منفی بدی و تیکه بندازی و طعنه بزنی؛ سعی کن طرفتو آروم کنی... وقتی از درون زندگیش خبر نداری بخودی قضاوت نکن😒💔

منم میترسم به دادم برس

چرا؟