2777
2789
عنوان

بیاید پلیززز

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 93 پست
از همین موضوع

آهان

اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی؛بدان که به آرزویم رسیدم:)🕊🥀 #شهید_مفقودالاثرخانم عکاس📸🧕باتاپیک من جور نیستی کلا پست نذاااار، بجای اینکه بیایی انرژی منفی بدی و تیکه بندازی و طعنه بزنی؛ سعی کن طرفتو آروم کنی... وقتی از درون زندگیش خبر نداری بخودی قضاوت نکن😒💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای تو می بودم سکته میکردم و تموم دور از جونت خودمو میگم تو اون شرایط

بخدا منم داشتم سکته میکردم گفتم آش نخورده و دهن سوخته انقدر ترسیده بودم مامانم میگفت نترس اگه چیزی شده باشه به دکتر میگیم همون موقع نامه بده گفتم مادرمن کدوم دکتر اعتماد میکنه بنویس که من با یک سرسره آبی این بلا سرم اومده فکر میکنن از خودم دراوردم به هرکس بگم فکر میکنن دارم چرت و پرت میگم خدا بهم رحم کرد برای همین میگم اصلا دختر باکره نباید بره سر سر آبی خیلی بده فشار آبش

بخدا منم داشتم سکته میکردم گفتم آش نخورده و دهن سوخته انقدر ترسیده بودم مامانم میگفت نترس اگه چیزی ش ...

مگه چجوریه سرسره

اصلا چطور به مامانت گفتی

وای من دارم دیوونه میشم

خب آخرش گفت اون خونریزی چی بوده ؟

راستی شما چند سالته

نگفته های افسون🌱🥀

مگه چجوریه سرسرهاصلا چطور به مامانت گفتی وای من دارم دیوونه میشم خب آخرش گفت اون خونریزی چی بوده ؟ ر ...

سر سره ها با فشار آبه آخرش با فشار پرتت میکنه اون اب با فشار داخلت میشی

من با فامیل های مامانم رفته بودم همون موقع بهش گفتم گفت نترس شاید پریودی خون بکارت که انقدر زیاد حالا من بیست روز مونده بود پریود بشم خودشم انقدر ترسیده بود دید من خودم خیلی وضعم از اون بدتره چیزی نمیگفت گفت وسطه به بکارت نرسیده خراش خورده و آسیب دیده

۲۱

مگه چجوریه سرسرهاصلا چطور به مامانت گفتی وای من دارم دیوونه میشم خب آخرش گفت اون خونریزی چی بوده ؟ ر ...

بهت در خواست میدم سوال داری ازم بپرس من خیلی تحقیق کردم

سر سره ها با فشار آبه آخرش با فشار پرتت میکنه اون اب با فشار داخلت میشی من با فامیل های مامانم رفته ...

حالا شما که بزرگتری یه چیزی بگو آروم شم خیلی میترسم

انگار از هر کاری میترسم

۱۵ سالمه

نگفته های افسون🌱🥀