2777
2789
عنوان

بیاید پلیززز

589 بازدید | 91 پست

خانوما الا کسی بوده پرده بکارت خودشو دیده باشه

اگه دیده لبه ها صاف بودن کامل یا خط و شیار و فرو رفتگی داشت گزارش نزنید مجبورم بپرسم خیلی استرس دارم

شما نمیتونی تشخیص بدی ممکنم هست خودت آسیب بزنی بهش متخصص زنان حرفه ای میتونه بفهمه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین من تجربمو بگمخودتم میتونی ببینی اما اگر نگرانی بدون به همین راحتیا بهش آسیب وارد نمیشه

چطوری میشع دیر من دوست دارم ببینم

سلام میشه دعا کنید آرامش پیدا کنم هرچی خیره همون برام بشه من آرزوم مامان یه دختر کوچولو بشم آرزوم خانم خونه خودم بشم میشه لطفا خواهش میکنم دعام کنید ممنونم ازتون. واینکه آقایون درخواست ندین به هیچ عنوان خوشتون میاد یکی به خواهر مادر یا زن خودتون درخواست بده همدری دلداری برین ب ناموس خودتون بدین درخواست بدین گزارش میدم

[QUOTE=423659279]ببین من تجربمو بگم خودتم میتونی ببینی اما اگر نرانی بدون به همین راحتیا بهش آسیب وارد نمیشه[/QUOTEهیلی استرس دارم تا الان رابطه نداشتم دوماه پیشم متخصص معاینه کرد گفت سالم اما میترسم تو این دوماهی آسیب ببینه

چیکار کنم بخدا از حال رفتم از استرس