2777
2789
عنوان

بیاید پلیززز

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه بابا ف ال برای ازمون شهری گرفتی😟

ندیدم دیگه اون تاپیک رو بیا بهت بدم کارت ۱: پنج جام — چیزی مطابق انتظارت پیش نرفته یا بخشی از موضوع باعث دلخوری شده.کارت ۲: عدالت — واقعیت موضوع با حدس و ترس فرق دارد و نیاز به نگاه منطقی و دقیق دارد. کارت ۳: شش شمشیر — فاصله گرفتن از یک دورهی فکری سنگین و عبور تدریجی از آن.

اصلا امکان نداره اسی بدون رابطه جنسی یا دستکاری عمیق پرده بکارت آسیبی ببین اینو معنی میگم که هفته پی ...

چیشد که ترسیده بودیم میگی ؟بعد سالم بود ؟,بگو جان جدتتت تا من سکته نزدم منم دوماه پیش متخصصفت سالمه

چیشد که ترسیده بودیم میگی ؟بعد سالم بود ؟,بگو جان جدتتت تا من سکته نزدم منم دوماه پیش متخصصفت سالمه

دختر من رفته بودم اپارک سوار سرسره آبی شدم وقتی اومدم پایین ازش احساس درد وحشتناک کردم هم پشتم هم جلوم اونجا متوجه نشدم شبش اومدم خونه دیدم لباس زیرم پر از خون هم قسمت جلوش هم پشتش انقدر ترسیدم هم خون بود هم لخته بود دردم داشتم فرداش مامانم زنگ زد دکتر باهم رفتیم معاینه کرد گفت به بکارت آسیبی ندیده بین اینا خراش خورده من انقدر ترسیده بودم که آش نخورده دهن سوخته که حد نداشت من با این شرایط پردم سالم بود تو که جای خود داری 😂😂😂

دختر من رفته بودم اپارک سوار سرسره آبی شدم وقتی اومدم پایین ازش احساس درد وحشتناک کردم هم پشتم هم جل ...

من سوار قایق میشم سفت میوسبو که بالا پایین نشم انقد حساس شدم