2777
2789
عنوان

چون تنهام

219 بازدید | 39 پست

عشقم کشید براتون بگم دردی رو که حتی مرد زندگیم ازش خبرنداره عزیزان دلم اگه ناراحت وعصبی شدین از دست کسی خودتون رو تخلیه کنید ب مشکل من برنخورین انشاا... من اهل دردودل کردن نیستم باهیچکس توزندگی هم بالاخره مشکلاتی هست چندوقتی بود دست راستم دردمیکرد وعملکردش ب مشکل برخورد کرده بود دوسال پیش رفتم دکتر بعدازکلی ازمایش واز این دکتر ب اون دکتر گفتن رگ اعصاب بسته شده باید درارامش باشی ازقضا مادربزرگم فوت کرد گریه وغصه تازه اروم شده بودم دوماه نشده عمم فوت کرد خانوامون ازدم نابود شدین شوک زیادی بود تودوماه فوت دوعزیزباز حالم خراب شد باز دکتر وباز صدجور ازمایش

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه فهمیدم سرطان تیروئید دارم الان سه سالونیمه میدونم بعد فهمیدنم ناخواسته باردار شدم الان پسرم دوسال ونیمه فقط میخوام برام دعاکنید لاقل خداقدری بهم مهلت بده پسرم بزرگتربشه

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

عزیزان تورو خدا اگه اعصبانی هستین دادبزنین تخلیه بشین بزنین چیزی رو بشکنین چیزی تو دلتون نگه ندارین خودتونو بیچاره نکنین

عزیزان تورو خدا اگه اعصبانی هستین دادبزنین تخلیه بشین بزنین چیزی رو بشکنین چیزی تو دلتون نگه ندارین ...

یعنی میخوای بگی چون عصبانیتتو بروز ندادی و ریختی تو خودت اینطوری شد؟

.Vivo En Mis Sueños

کم کاره سه تاغده دارم یکی ب حنجره آسیب رسونده گفتن اگه عمل کنی یا تن صدا مردونه میشه یا کلا صدا قطع میشه نمیخوام عمل کنم دوست دارم اگه چند ماه هستم پسرم سالم ببینه مامانشو

خدا مشکلتون زو حل کنه اما با غم وغصه هیچی درست نمیشه قران زیاد بخونین تا اروم بشین انشالا

برام دعاکنید بخاطر پسرم 

یعنی میخوای بگی چون عصبانیتتو بروز ندادی و ریختی تو خودت اینطوری شد؟

دکترم اینطور میگه گفته جنگ اعصاب واسترس واست سمه نباید داشته باشی ولی مگه میشه

ببخشید شما گفتی ی دردیتو میخوای ب ما بگی ک حتی شوهرتونم نمیدونه . اون درده کدومه ؟ البته اگه جسارت ن ...

هممین مریضیم