2777
2789
عنوان

چون تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 39 پست
نمیدونم چرا احساس میکنم داری دروغ میگی . البته امیدوارم دروغ بگی . حالا ما رو نفرین نکنی اگه راس میگ ...

ازاولم نخواستم باورکنید ولی این تاپیک بخاطر همه خانما بود که الکی حرص جوش نزنن

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
جایی که فکر میکنی دروغه میتونی نیای خیلی بهتره تا دل بشکونی

بیخیال خواهر من حرفمو زدم تو دنیا هیچی مهمترازجونتون نیست غصه نخورید

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم برام دعا کن فقط بخاطر پسرم گناه داره تنهامیشه

عزیزم این سرطان تیرویید اسمش ترسناکه والا هیچ چیز وحشتناکی نیست،شما گره یا ندول دارین ک سمی هست و اگه دکتر تون تخصص لازم و داشته باشه با قرص برطرف میشه واگه نیاز ب عمل داشته باشه میشه بدونه کوچکترین آسیبی اون گره ها خارج شن اصلا نگران نباش،ولی مهمترین عاملی ک باعث بوجود اومدن این گره ها میشه واقعا غصه و غم پس سعی کنین ک آرامش داشته باشین

عزیزم این سرطان تیرویید اسمش ترسناکه والا هیچ چیز وحشتناکی نیست،شما گره یا ندول دارین ک سمی هست و اگ ...

نمیدونم من اطلاعات زیادی ندارم ولی دکترگفته با عمل یا تن صدا مردونه میشه یا قطع

من خودم ۳ تا گره داشتم ک ی دونه سمی بود ک ی دکتر بهم گفت فورا باید جراحی کنی ولی خوشبختانه ی دکتر فوق تخصص بهم معرفی کردن ک با لوتیروکسین در حال درمانم و همش ب روحیه ام بستگی داره چون ی مدت کامل از بین رفته بودن ولی متاسفانه بخاطر ی سری از مشکلات دوباره برگشتن پس آرامش خیلی مهمه

من خودم ۳ تا گره داشتم ک ی دونه سمی بود ک ی دکتر بهم گفت فورا باید جراحی کنی ولی خوشبختانه ی دکتر فو ...

امیدوارم فقط خدا بروی بچم رحم کنه.امیدوارم شفا پیداکنی عزیزم

امیدوارم فقط خدا بروی بچم رحم کنه.امیدوارم شفا پیداکنی عزیزم

ممنون عزیزم همچنین شما،همه چی رو بسپار دست خدا نگران آینده نباش خدا خیلی بزرگه هیچکس از آینده خبر نداره،ب اتفاقای خوب و مثبت فکر کن 

ممنون عزیزم همچنین شما،همه چی رو بسپار دست خدا نگران آینده نباش خدا خیلی بزرگه هیچکس از آینده خبر ند ...

ی ارامشی تو حرفات هست ممنون عزیزم

از خدانخواستم بهم سلامتی کامل بده حریص نیستم فقط مهلت پسرم بزرگتربشه اگه الان طوریم بشه آقامم شب کار ...

کسی نگفت بدی اول فکر کن بعد حرف بزن

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌