2777
2789
عنوان

چون تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 39 پست
ببخشید جدی میگی یا داری احساسات بنده رو جریحه دار میکنی؟

نصفه شبی والا حوصله خودمم ندارم چرا باید با احساسات تو بازی کنم  خواهرمن خواستم بگم سررچیزای الکی غصه نخورید خداناخواسته مثل من بدبخت میشید

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همسرتون نمیدونه شما مریضی؟؟؟

نه عزیزم هیچکس نمیدونه نمیخوام این اخرسری غصه منو بخورن 

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
نصفه شبی والا حوصله خودمم ندارم چرا باید با احساسات تو بازی کنم  خواهرمن خواستم بگم سررچیزای ال ...

چرا حوصله نداری؟ بالا ک گفتی عشقت کشیده بگی ؟ بگو شما . بازی نمیکنی با احساساتم

.Vivo En Mis Sueños
کم کاره سه تاغده دارم یکی ب حنجره آسیب رسونده گفتن اگه عمل کنی یا تن صدا مردونه میشه یا کلا صدا قطع ...

توکلتون بهخدا باشه خیلیا مشکل داشتن خوب شدن انشالا شمام پسرتو داماد کنی خدا بزرگه. روحیه داشته باش باهاش مبارزه کن کم نیتر به خاطر پسرت قوی باش 

چه شانس گوهی داری شما . ببخشید البته

چقدر بی ادب و بد دهن و بی ملاحظه ای اه حالم بهم خورد

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
دلم گرفت . خدا شفا بده

خواهرم برام دعا کن فقط بخاطر پسرم گناه داره تنهامیشه

هعی چ کنم ک نمیتونم جلو زبونمو بگیرم . راس میگن زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

جایی که فکر میکنی دروغه میتونی نیای خیلی بهتره تا دل بشکونی

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
توکلتون بهخدا باشه خیلیا مشکل داشتن خوب شدن انشالا شمام پسرتو داماد کنی خدا بزرگه. روحیه داشته باش ب ...

از خدانخواستم بهم سلامتی کامل بده حریص نیستم فقط مهلت پسرم بزرگتربشه اگه الان طوریم بشه آقامم شب کاره این طفلی دق میکنه

جایی که فکر میکنی دروغه میتونی نیای خیلی بهتره تا دل بشکونی

راس میگی . من چقد انسان بدی هستم . میرم اصن . استارتر شرمنده . راستی من خواهر نیستم . شمام ایشالله خوب میشی . 

.Vivo En Mis Sueños