2777
2789

چرا اولش خوندم هواپیمایی🙁 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این نوع درمان استفاده کردم و واقعا راضی بودم، البته دکتر من طب مکمل کار میکنه یعنی کنارش اگه لازم باشه از طب سوزنی و داروهای سنتی هم استفاده می کنه . 

درمان راحتیه و خیلی تاثیرگذاره، اما باید تمام قواعدش رو اجرا کنید نه اینکه یک ماه برید و بی خیال بشید من معده درد شدیدی داشتم که تو عرض 3 ماه کاملا خوب شدم شاید باور نکنید هیچ میوه ای نمی تونستم بخورم و ده سال تمام درگیر معده بودم اما الان راحت شدم

امروز نگران نخواهم بود؛ خشمگین نخواهم شد؛ برای تمامی نعمتهای خدا سپاس‌گزارخواهم بود، صادقانه کار خواهم کرد و نسبت به همه مهربان خواهم بود 
من از این نوع درمان استفاده کردم و واقعا راضی بودم، البته دکتر من طب مکمل کار میکنه یعنی کنارش اگه ل ...

سلام میشه خواهش کنم اسم دکترتون رو بگید پسرم بیماری قلبی و ایمنی داره امیدوارم بشه بااین طب درمان بشه

آنزیم سراپپتاز که از پیله کرم ابریشم گرفته شده قادر به حل نمودن توده اندومتر و از بین بردن آسیب منیسک زانو و ارتریت و توده اطراف غضروف هست منتها تنها باید سه ماه مصرف بشه ممکن هست برخی بهش حساس باشن. روزی دو تا سه عدد. برای درمان آسیب منیسک زانو و تق تق کردن لگن، نیازی به جراحی نیست. من به دکتر یونسی معرفیش کردم تا به بیمارا تجویز کنن و از یارانه برخوردار بشه اما در کمال ناباوری پیامهای من رو پاک کردن و جواب ندادن. دکترها فکر جیبن . این هم لینک خرید از آمازون:

https://malltina.com/product/mlt-330947

کرم ابریشم با بزاق دهنش، پیله رو حل میکنه. این آنزیم تنها بافتهای مهاجم و اضافی رو حل میکنه. اگه ریه هاتون حساس شد، داروی گیاهی ضد حساسیت بگیرید.

یکی از فامیلامون بعد از 10 سال تلاش با کمک دکتره هموپات توی مشهد بچه دار شد خیییییلی راضی بود اونکه ...

اسم دکترشون رو میشه بگید؟

خدا جون میدونم بالاخره صدامو میشنوی و بهم نینی میدی.... بی صبرانه منتظر اون روز شیرینم.

عزیزم من پیش دکتر داریوش ریزه وند میرم

مطبش تو تهرانسر هست

البته به مطب تو قائم مقام هم داره

تو اینترنت بزنید سایت‌داره

امروز نگران نخواهم بود؛ خشمگین نخواهم شد؛ برای تمامی نعمتهای خدا سپاس‌گزارخواهم بود، صادقانه کار خواهم کرد و نسبت به همه مهربان خواهم بود