2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه قرصی داد تو آب حل کرد  بعد فقط یه قاشق از محلول خوردم (اگه کل اون محلول رو بخوری سنکوپ میکنی فقط یکی دو قاشق باید بخوری) و دکتر گفت هیچ دارویی حتی قرص سرماخوردگی نباید بخورم. تا 1 ماه دیگه برم پیشش. کلا همونجا بهت دارو میده میخوری و دیگه لازم نیست تا تایم بعد که میای چیزی بخوری. بعد از خوردن اون دارو دو روز بعدش سرما خوردم وحشتناک که خودش گفت این حالت سرماخوردگی اتفاق میفته برات.

عزیزم یه قرصی داد تو آب حل کرد  بعد فقط یه قاشق از محلول خوردم (اگه کل اون محلول رو بخوری سنکوپ ...

بمن قطره داده و گفت روزی دو بار هر بار سه قطره

کلا میگه خلق و باید تنظیم کرد علاوه بر مشگل جسمی

بمن قطره داده و گفت روزی دو بار هر بار سه قطره کلا میگه خلق و باید تنظیم کرد علاوه بر مشگل جسمی

چه جالب ولی اون دکتره به همه همونجا دارو میداد. یه خانومی خونریزی شدید معده داشت اومد اینجا میگفت خیلی بهتر شدم.

چه جالب ولی اون دکتره به همه همونجا دارو میداد. یه خانومی خونریزی شدید معده داشت اومد اینجا میگفت خی ...

بما گفت داروها باید دور از اشعه تلفن و تی وی وموبایل باشه