2777
2789
عنوان

ارث مامانم

477 بازدید | 66 پست

سلام خانوما دلم برا مادرم خیلی میسوزه حالم براش بده پدرم وضع مالی مماسبی نداره همیشه مامانم نداشته الان که پدرش فوت کرده خاله و دایی مجردم تو خونه با سند سازی کلی ارثو که چهل میلیاردم بیشتره بالا کشیدن الان باید ما بیوفتیم دنبال دادگاه و شکایت تا شاااااید بشه پس بگیریم بابامم همش سر ارث مادرمو اذیت میکنه همش کارش گریه زاریه 🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی خودت رو غصه نده فردا همین مادر برادر ارث'خور رو به دخترش ترجیح میده و حق تو رو به اون میبخشه کم ...

مادرم کلا با خونوادش خوب نبود ما چون بی پول بودیم مارو نمیخواستن

سند سازی که میگی منظورت چیه؟

پدربزرگم ۹۶ سالش بود تو جا افتاده بود ازش وکالت گرفتن یه خونه ام مال مادرشون بوده قپلنامه داشته سندی نبوده بعد فوت مادره نمیدونم چجوری فروختن

چطوری؟! وقتی سند داشته باشند، چطوری بالا کشیدند؟! چطوری اسناد را به نام خودشان کردند؟!

بیشتر زمین و باغ هست که قولنامه اس احتمال برگشت داره ولی خیلی دوندگی داره

یه وکیل بگیرین، باهاش طی کنین پول و که پس گرفت دستمزدش و برداره

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل