سلام خانما من بارداري پوچ داشتم و ٥ هفته كيسه بود و الان افتادم روي خونريزي و ديشب ي نصف كف دست افتاد كه اصلا نميدونم شبيه چي بود قاطي خون ي چيز سفيد بود.امروز خونريزيم كمتر شده و يكم درد دارم مث پريودي.چند روز لك بعدش خونريزي سياه بعدشم خونريزي زياد.ضمنا تو خونه با دارو عطاري سقط كردم.كيسه آب خالي بدون قطب جنين و يولك ساك و قطر ٦ ميلي بود.بنظرتون تموم شده؟؟؟؟
اگه قصد بارداری داری حتما خودتو به رازیانه عادت بده من سالهاست میخورم از مجردیم.روزی یک تا دو فنجان.با اولین جلوگیری نکردن باردار شدم شاید باورت نشه تا حالا چیزی به اسم عفونت و ترشح و خارش سوزش نداشتم.کلا رحمتو پاک میکنه و تنظیم میکنه.تخمدانها و رحمم کاملا سالم و اماده بارداری بود.مطمعنم به خاطر رازیانس چون با وزن بالام تا حالا تیروئید نداشتم یا هورمون مردونم بره بالا. پریودامم سالهاست ۲۸ روز یک باره.تازه من قرص خورده بودم باردار نشم همونم. اما دکتر گفت بدنت مقاومه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.