2777
2789
عنوان

سقط پوچ

6714 بازدید | 47 پست

سلام خانما من بارداري پوچ داشتم و ٥ هفته كيسه بود و الان افتادم روي خونريزي و ديشب ي نصف كف دست افتاد كه اصلا نميدونم شبيه چي بود قاطي خون ي چيز سفيد بود.امروز خونريزيم كمتر شده و يكم درد دارم مث پريودي.چند روز لك بعدش خونريزي سياه بعدشم خونريزي زياد.ضمنا تو خونه با دارو عطاري سقط كردم.كيسه آب خالي بدون قطب جنين و يولك ساك و قطر ٦ ميلي بود.بنظرتون تموم شده؟؟؟؟

خدایا شکرت که منو لایق دونستی،مواظبش باش⁦❤️⁩🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عمدی سقط کردی؟ بارداری پوچ تا هفته هشت تایید نمیشه قطرش باید به 20 برسه بعد اگه خالی بود با دارو سقط می کنن 

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عمدی سقط کردی؟ بارداری پوچ تا هفته هشت تایید نمیشه قطرش باید به 20 برسه بعد اگه خالی بود با دارو سقط ...

هفته ٨ بودم ساكم تو ٥ هفته مونده بود و بتام اومد پايين

الانم که داری سقط می کنی دراز نکش سعی کن پیاده روی داشته باشی گرمیجات بخور بقایا برات نمونه بعدم برو سونو

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من بیمارستان بستری شدم، اول هفته 9 بودم رشدش اندازه هفته 6 بود، لک و خونریزی هم نداشتم! 

ساعت 2 ظهر قرص زیر زبونی گذاشتن و یه شیاف... از درد داشتم میمردم یه آمپول فشارم زدن... 

ساعت 8شب همه دردا یهو رفت!  تا بلند شدم یه تیکه بافت سفید اندازه کف دست داخلش جفت مثل کلیه کوچولو... با ساک بود

همون شب یه سرم زدن صبح کلا تموم شد خونریزیم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
تا ده روز خونريزي داري خيلي راه برو و چيزهاي قائده آور بخور براي اطمينان بعد برو يك سونو داخلي ميگ ...

اره خيلي خوردم جوشونده كه حالم بد ميشه ولي كورتاژ نميخوام چون بارداري اولم بود ميخوام زود باردار شم

مه هزيزم هفته ٨ رفتم گفت هفته ٥ مونده و بتام هي ميومد پايين

وای سقط خیلی بده من تجربشو دارم برای من از بقایاش مونده بود پدرم دراومد تا دفع شد

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین