2777
2789
عنوان

سقط پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 6714 بازدید | 47 پست

اگه قصد بارداری داری حتما خودتو به رازیانه عادت بده من سالهاست میخورم از مجردیم.روزی یک تا دو فنجان.با اولین جلوگیری نکردن باردار شدم شاید باورت نشه تا حالا چیزی به اسم عفونت و ترشح و خارش سوزش نداشتم.کلا رحمتو پاک میکنه و تنظیم میکنه.تخمدانها و رحمم کاملا سالم و اماده بارداری بود.مطمعنم به خاطر رازیانس چون با وزن بالام تا حالا تیروئید نداشتم یا هورمون مردونم بره بالا. پریودامم سالهاست ۲۸ روز یک باره.تازه من قرص خورده بودم باردار نشم همونم. اما دکتر گفت بدنت مقاومه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیمارستان بستری شدم، اول هفته 9 بودم رشدش اندازه هفته 6 بود، لک و خونریزی هم نداشتم!  ساعت ...

واااي منم از درد تو خونه مردم و زنده شدم ولي اين كه افتاد نصف كف دست بود و سفيد بود و كش ميومد

خدایا شکرت که منو لایق دونستی،مواظبش باش⁦❤️⁩🙏
اگه قصد بارداری داری حتما خودتو به رازیانه عادت بده من سالهاست میخورم از مجردیم.روزی یک تا دو فنجان. ...

اره دارم ميخورم و توي اين چند ماه اقدام ميخوردم 

واااي منم از درد تو خونه مردم و زنده شدم ولي اين كه افتاد نصف كف دست بود و سفيد بود و كش ميومد

شبیه بافت، سبکه! انگار توش هواس

کاش میرفتی بیمارستان! دائم فشار و ضربان قلبتو چک میکنن

تازه دکتره نمونه رو دید گفت همینه کامل دفع شده، سرم زدن کلا خونریزیم قطع شد

بعد چند روز هم پریود شدم! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بعد چند وقت نتیجه گرفتی؟ تنبلی داشتی؟

اره تنبلي داشتم و ي تخمدونم بود ولي يكيش فولي ١٨-١٩ داشتم و ي دوره مصرف كردم باردار شدم .يعني واسه داروها پوچ شده؟؟؟

اره تنبلي داشتم و ي تخمدونم بود ولي يكيش فولي ١٨-١٩ داشتم و ي دوره مصرف كردم باردار شدم .يعني واسه د ...

والا منم شنیدم نمیدونم تو همین سایت از بچه ها شنیدم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
شبیه بافت، سبکه! انگار توش هواس کاش میرفتی بیمارستان! دائم فشار و ضربان قلبتو چک میکنن تازه دکتره ...

حالا زن پسر خالم تو زايشگاه هست گفت عصر بيا همه چيتو چك ميكنم.عكسشو گرفتم نشونش ميدم.اره دقيقا سبك بود و همين كه ميگي.الان بارداري؟؟؟؟