2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 78 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا منظورم اینه بترسونه بهش بگه منم خیانت میکنم اگ دست نکشی این کار کثافتو ببینیم حرکتش چیه

بهش میگم میگه خیانت کن اگه من نفهمیدم ک نوش جونت ولی اگه فهمیدم پرتت میکنم بیرون از زندگیم

بهش میگم میگه خیانت کن اگه من نفهمیدم ک نوش جونت ولی اگه فهمیدم پرتت میکنم بیرون از زندگیم

ببخشید چه گ...وه زیادی میخوره

موقعیت داری مهریه بزاری اجرا؟؟

یا طلا داری بفروشی این بیشعورو ول کنی بری؟؟؟

کجا میتونن تنها باشن؟ چجوری همو پیدا کردن

همکلاسی هم بودن و از قدیم همو میشناختن

خونه خود زنه باهم قرار میزارن و رابطه دارن زنه هم ی دختر ۱۳ ساله داره و ی شوهره سیب زمینی

ببخشید چه گ...وه زیادی میخورهموقعیت داری مهریه بزاری اجرا؟؟یا طلا داری بفروشی این بیشعورو ول کنی بری ...

نه بابا نه خانوادم حمایتم میکنن نه پول دارم نه میزاره برم سرکار و مستقل بشم گوشه خونه آروم آروم دارم دق مرگ میشم

دوتا یه دختر ۱۱ ساله ی پسر ۶ ساله

یه مدت کاری بهش نداشته باش انگار که اصلا اهمیتی برات نداره تا میتونی مدرک جمع کن خانواده اون دختر چونده رم پیدا کن اگه متاهل باشه که خیلی خوب میشه درجا جفتشونم به فنا میرن شکایت کن بزار به گوه خوردن بی افته طلاق نگیر بزار بی افته دنبالت

یه مدت کاری بهش نداشته باش انگار که اصلا اهمیتی برات نداره تا میتونی مدرک جمع کن خانواده اون دختر چو ...

مدرک ک زیاد دارم ازشون حتی عکس بدن زنه هم تو گوشیش هست اماااا چ فایده خیلی خستم خیلی داغونم عمرم رفت پای این زندگی آخرم شوهرم با یکی دیگس

همکلاسی هم بودن و از قدیم همو میشناختنخونه خود زنه باهم قرار میزارن و رابطه دارن زنه هم ی دختر ۱۳ سا ...

ای خداااا چرا اینقدر سخته اخه بمیرم واسه دلت خواهر میخواستم بگم بزار برو ولی دیدم بچه داری گفتم اونا چه گناهی کردن اخه اونا که نمیفهمن این چیزارو فقط دلم اتیشه برات