2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میگن ثابت کردنش ب این آسونی نیست

عکس فیلم صدای ضبط شده شهادت همسایه ها حتی اگه بتونی یه روز که دوتایی باهم بودن زنگ بزنی کلانتری بره بگیرتشون دیگه صد درصد ثابت میشه اونموقع ببینم بازم میگه زندگیتو بکن

عکس فیلم صدای ضبط شده شهادت همسایه ها حتی اگه بتونی یه روز که دوتایی باهم بودن زنگ بزنی کلانتری بره ...

الان ک فهمیدن من میدونم صد درصد خیلی محتاط تر عمل میکنن دیگه معلوم نیست برن خونه خود زنه سر قرار ک منم برم همونجا کلانتری ببرم این مال وقتی بود ک اونا نمیدونستن من فهمیدم

نمیتونی مدرکت به مادریا پدرشوهرت نشون بدی شاید آدمش کردن

نشون دادم پدرش گفت اینار کوتاه بیا ببخش اگه یبار دیگه تکرار کرد بره گمشه از زندگی بیرون تو با بچه هات زندگی کن من خودم خرجیت میدم

الان ک فهمیدن من میدونم صد درصد خیلی محتاط تر عمل میکنن دیگه معلوم نیست برن خونه خود زنه سر قرار ک م ...

کاش به روی خودت نمیاوردی الانم سعی کن یه چند ماه به روی خودت نیاری تا بتونی مکان جدیدو پیدا کنی

بعد تازه زنا ثابت شه از اونور مهریه اتم میزاری اجرا فقط نباید بترسی میترسی اینطوری میکنه

چجوری مچشونو سر قرار بگیرم آخه من از کجا بدونم اینا دقیقا چ روزی و چ ساعتی با همن

نشون دادم پدرش گفت اینار کوتاه بیا ببخش اگه یبار دیگه تکرار کرد بره گمشه از زندگی بیرون تو با بچه ها ...

ایبابا

چقدر ما زنا ساده هستیم

خب صبرکن ببین تا کجا پیش میره

یا به پدرش بگو یا مکان جدیدش در بیار تا رفتن مامور زنگی بزنی