2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 78 پست
کاش به روی خودت نمیاوردی الانم سعی کن یه چند ماه به روی خودت نیاری تا بتونی مکان جدیدو پیدا کنی

کاااش نمیگفتم داشتم میمردم آخه میدونی از کجا فهمیدم ؟ شوهرم ی ماشین خریده بود بعد غیر حضوری به من گفت سند زده سندو پیک موتوری از دفتر خونه براش اورده من مشکوک شدم زنگ زدم به صاحب قبلی ماشین گفتم شوهرم اومده رود دفتر خونه برای سند یا شما با پیک سند براش فرستادی گفت نه زنشو فرستاده بود سندو از من گرفت برد من جا خوردم گفتم زنش ک منم پس کی رفته سندو گرفته عکس همون زنه رو از روی پروفایل ب صاحب ماشین نشون دادم گفتم این زنه بود ک اومد سند از شما گرفت گفت اره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش میتونستی بفهمی زنه متاهله یا نمتاهل بود شوهرش گیر میاوردی بهش میگفتیخدایی زنیکه رو آدم میکرد حرو ...

متاهله ی دخترم داره شوهرش مثل سیب زمینی بی رگه

زنا ۴ تا شاهد میخواد که تا اخر داستانو دیده باشن اینجوری ممکنه مرده بیشتر اذیتش کنه

دقیقا همینه انقد از وکیلای مختلف سوال کردم ک گفتن این راه بی فایدس فقط عابروی زندگیت میره با دوتا بچه ک برای آینده بچه هاتم بده یا بمون خودتو بزن ب نفهمی یا برو پشت سرتم نگاه نکن

زنا ۴ تا شاهد میخواد که تا اخر داستانو دیده باشن اینجوری ممکنه مرده بیشتر اذیتش کنه

مایکی از همشهریامون رفته بود شوهرشو با یه زنه با مامور کلانتری گرفته بود زنا ثابت شد مامور یه نفر بود تازه زنه ام متاهل بود جفتشونم اعدام شدن چند سال پیش شوهر زنه گفته بود فقط اعدام

مایکی از همشهریامون رفته بود شوهرشو با یه زنه با مامور کلانتری گرفته بود زنا ثابت شد مامور یه نفر بو ...

اااخ کاش شوهر منم لو بره فقط اعدامش کنن منکه زورم بهش نمیرسه کاش یکی پیدا بشه زورش بهش برسه

اگه قصد طلاق نداری دیگه به روش نیار چون وقیح تر میشه، اما آگاه باش زرنگ باش خودخواه باش دیگه دلسوزی نکن اولویت اصلی زندگی خودت، خودت باش یه کلام تمرکزتو از رو اون بردار بزار رو خودت و اهدافت

رحم کردن به آدم خیانت کار ممنوع

دلسوزی های بیجا ممنوع

حتما حتما پس انداز مخفی هر چند ناچیز داشته باشه پشتتو محکم کن تونستی راضیش کن یه چیزی به نامت بزنه پشتتو محکم و قرص کن

مردا خیلی میلنگن مرد سالم موند دیگه دوره پدربزرگامون فاتحش رو باید خوند، الان اگه بخواییم بخاطر خیانت طلاق بگیریم 99 درصد جامعه باید طلاق بگیره

دیگه مرد سالم وجود خارجی نداره مگر اینکه یا خودش خیلی تیز باشه و لو نره یا زنش خیلی گیج که نتونه مچش رو بگیره البته مردا هم زرنگ شدن اکثرا گوشی دوم دارن مخصوصا اونایی که زناشون میگن ما اندازه چشامون از شوهرامون مطمئنیم بدونید شوهر اونا ختم روزگاره منتهی زرنگ و محتاطانه عمل کرده

کاش میشدیجوری شنودبه شوهرت وصل کنی وقتی آماده د.خ. و. ل شدن دوتاشاهد یاپلیس ببری بالاسرشون اعصابم خ ...

چجوری وصل کنم راهی بلدی بهم بگی؟ شوهر من آدم ساده ای نست خیلی هفت خطه میترسم بفهمه

بالاخره شاکی زن بود یا مرد

زن مچ شوهرشو با زن متاهل گرفت شکایت کرد وقتی شکایت کرد شوهر زن متاهل فهمید جفتشون که شکایت کردن حکم اعدام بریده شد ولی بیشتر کارا رو خانومه کرد قاضی گفت حتی اگر شوهر زن هم شکایت نمیکرد حکم زنا با زن متاهل اعدامه