سلام ۵ سال پیش بهم خیانت کرد وقتی فهمیدم گریه کردو معذرت خواهی کرد و گفت دیگه تکرار نمیشه منم چال کردم قضیه رو تا اینکه باز دوباره پارسال دیرم با همون زن هست رابطه جتسی دارن ولش نکرده حالم خیلی داغون شد دو تا بچه دارم نمیتونم جدا بشم خانوادم حمایتم نمیکنن و من هر روز بیشتر افسرده میشم مطمعنم الانم باهم هستن شوهرم دوسش داره قشنگ میفهمم اونا دارن زندگیشونو میکنن و منم هر روز آب میشم وقتی هم ب شوهرم اعتراض میکنم میگه همینی ک هست سرتو بنداز پایین زندگیتو کن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یه مدت کاری بهش نداشته باش انگار که اصلا اهمیتی برات نداره تا میتونی مدرک جمع کن خانواده اون دختر چونده رم پیدا کن اگه متاهل باشه که خیلی خوب میشه درجا جفتشونم به فنا میرن شکایت کن بزار به گوه خوردن بی افته طلاق نگیر بزار بی افته دنبالت
همکلاسی هم بودن و از قدیم همو میشناختنخونه خود زنه باهم قرار میزارن و رابطه دارن زنه هم ی دختر ۱۳ سا ...
ای خداااا چرا اینقدر سخته اخه بمیرم واسه دلت خواهر میخواستم بگم بزار برو ولی دیدم بچه داری گفتم اونا چه گناهی کردن اخه اونا که نمیفهمن این چیزارو فقط دلم اتیشه برات